torstai 4. kesäkuuta 2009

UUTISIA,aamulehden sivuilta

Pääministeri Putin oli tyytyväinen päiväänsä Suomessa
Tapaus Anton kiristää Putinin
mukaan Suomen ja Venäjän suhteita. Hän tuomitsi jyrkin sanoin Anton pojan Suomeen kuljettaneen diplomaatin toimet.- Jos diplomaatti asettaa humanitääriset seikat virkavelvollisuuksien yläpuolelle, hänen paikkansa ei ole valtion palveluksessa.

Maailman suurin saari Grönlanti tuli Tanskan hallintaan 1721
Maakunta se oli 1953 - 1979. Grönlannissa asuu 57 000 ihmistä.
POliitikot kannattavat itsenäistymistä. Yksi mahdollinen ajankohta olisi 2021, jolloin Tanskan vallan alla on oltu 300 vuotta.
Ensimmäinen puhenainen. Meira Kumar nousi keskiviikkona Intian parlamentin puhenaiseksi. Hän on ensimmäinen tehtävään valittu naispoliitikko ja syrjittyjen , kastittomien dalitien edustaja.
Tyttöjen syömishäiriöistä puhutaan jo paljon, vaikka niistäkin osa jää tunnistamatta. Nyt myös poikien anoreksia pitää nostaa keskusteluun. Kasvattajien on hyvä puhua myös poikien tyytymättömyydestä ulkonäköönsä. Lihasmassaa kasvattavista aineista kannattaa aina aktiivisesti kysyä. Joka kahdeksas nuori mies käyttää säännöllisesti tällaisia aineita. Tässä lopuksi osa
Juha Lehtisen kommentista. Voivoi,joko pojatkin on saatu kärsimään
samanlaisista ulkonäköpaineista kuin tytöt. Tähän on kuitenkin tultu.
Onko Suomi nyt noussut vihdoin sivistyskansojen joukkoon? Vai pilaako ulkonäköä ja vartaloa ihannoiva mainos-mediakulttuuri vasta rakentuvan murrosikäisen elämän?
Miksi jopa alle 10-vuotiaat saattavat sairastua syömishäiriöihin? Miksi merkkivaate on parempi kuin vaate ilman merkkiä?
Naisten tyytymättömyys ulkonäköönsä/vartaloonsa löi läpi joskus 1960-ja 1970 luvuilla. Ulkonäön keskeisyys tuli poikien ja miesten elämään parikymmentä vuotta myöhemmin Naiset saatiin laihduttamaan, miehet kasvattamaan muskeleita.EI KAIKKI OLE TOTTA JA TÄRKEÄÄ; MITÄ MAINOKSESSA ; LEHDISSÄ JA TELKKARISSA SANOTAAN:

Kultakurkku SUSAN BOULE ei voittanut talent kisaa.
Brittilaulaja jäi yllättäen kakkoseksi Britannian Talent kykykilpailun finaalissa. Katutanssijoiden ryhmä Diversity meni lauantain yleisöäänestyksessä ohi. Boule oli kisan ehdoton ennakkosuosikki. Hän lauloi finaalissa uudelleen I Dreamed a Dream- kappaleen, jolla hän seitsemän viikkoa sitten ponnahti koko maailman tietoisuuteen.
48 - vuotias nainen ei ole ulkoisesti musiikkitähden oloinen, mutta hurmasi äänellään sekä tuomarit että katsojat. Boule on työtön, tekee vapaaehtoistyötä kirkossa ja asuu Edinburghin lähellä kissansa kanssa.
Boule nousi muutamassa viikossa maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen,
kun hänen - karsintavideonsa levisi kulovalkean tavoin internetin YouTube-palvelussa. Naisen tulkinta Kurjat-musikaalista tutusta kappaleesta on katsottu netissä reilusti yli 100 miljoonaa kertaa.

KYYKYSSÄ VAIKEIDEN AIKOJEN YLI
Talouselämä: Lehti lohduttaa taantumassa kärvisteleviä suomalaisia vakuuttamalla, että työnantajasi pärjää yhä. "Yritykset ovat syvissä ongelmissa, kertovat kevään lehdet." Talouselämä 500 selvitys antaa tilanteesta valoisamman kuvan. Numeroiden perusteella yritysten tilanteesta ei keskimäärin ole syytä olla huolissaan- vielä."
Puolustusvoimain lippujuhlan vuoksi tänään oli liputuspäivä.

Ruotsin kruununprinssessa Victoria on saanut opintonsa valmiiksi Uppsalan yliopistossa Prinssessa Victoria on valmistunut filosofian kandidaatiksi. Hänen pääaineenaan oli rauhan- ja konfliktintutkimus.
Victoria on opiskellut myös Tukholman yliopistossa ja yhdysvaltalaisessa Yalen yliopistossa.

3 kommenttia:

 1. Paljon on tapahtunut taas maailmalla.On hyvä et otat erilaisia asioita esille blogissasi.Luen tätä mielelläni.

  Se Susan Boyle on liikuttanut monia ihmisiä.Joku munkin ystävä kertoi ja laittoi facebookkiin siittä videon pätkiä et hänelle tulee aina hyvä mieli kun katsoo tän naisen videonpätkiä.

  Miksköhän maailmassa on niin kovat ulkonäköpaineet mediassa.Nyt miehetkin ollaan otettu siihen ahdistukseen mukaan.Ihan niinkuin tätä kansaa ja mediaa johtaisivat lapset,kun eivät osaa ymmärtää tekojensa seurauksia toisille ihmisille.Ja lapsetkin tuntuvat enemmän ymmärtävän.Harmillista.No pitää rukoilla kuitenkin tän maan johtohenkilöitten puolesta.

  VastaaPoista
 2. Erikoista oli se et Putin kertoi ettei ollut muka kuullut pikku Anttonin tapauksesta kuin vasta lentokoneessa matkalla tänne Suomeen,vaikka siittä on ollut Venäjällä juttua vaikka kuinka paljon.Ja et se muka hänen mielestänsä vaikuttaa maiden väliseen suhteeseen.

  VastaaPoista
 3. Putin liioitteli,että se vaikuttaisi maiden välisiin suhteisiin.
  niin meidän tulee rukoilla johdon puolesta,että tekisivät oikeita päätök
  siä. Media,lehdet ja yleensä viestimet tuovat esille ihannointia millainen ihmisen tulisi olla,miltä näyttää yms.ja yleensä ihanne on olla kaunis,nuori,lihaksikas.

  VastaaPoista