maanantai 8. kesäkuuta 2009

EKM

Kerran vierailin suurella maatilalla ja näin satojen hehtaarien pellot, joilla puimurit työskente livät tehokkaasti. Ne liikkuvat vakaasti pellolla, samalla kun korret katkeavat ja jyvät otetaan talteen.
Puimuri samalla kertaa sekä niittää että kerää ja erottaa jyvät akanoista, puhdistaa ja valmistaa sadon sen tarkoitusta varten.
Tämän perusteellisen sadonkorjuuprosessin tarkoitus on, ettei sadosta yhtään joutuisi hukkaan, ja jos mahdollista , ettei yksikään korsi jäisi maahan.
Tahdomme koko sadon mukaamme taivaaseen. Tahdomme kaikkien saavuttavan päämääränsä.Tämän eteen me (sinä ja minä) teemme työtä - yhdessä; olemme puimuri EKM: työn kautta.
Ei ole kysymys vain siitä, että kymmenet tuhannet ihmiset nostavat kätensä ja pelastuvat, vaan siitä, että tuhannet paikallisten seurakuntien työntekijät tekevät yhdessä työtä saavuttaakseen jokaisen juuri uskoon tulleen.
On sadonkorjuun aika. Miljoonat kallisarvoiset ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen. He huutavat pelastusta, parantumista ja uutta
elämää.EKM: tilanne muistuttaa minua Jeesuksen sanoista: "Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa,että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa" (Matt. 9:37-38 )
Sadon voi korjata talteen joko viikatteella tai puimurilla. Minusta on ihanaa johdattaa yksittäisiä ihmisiä tai pieniä ryhmiä Jeesuksen luo, mutta sekin on ihmeellistä, kun suuri ihmisjoukko pelastuu yhdellä kertaa, aivan niin kuin ensimmäisenä helluntaina.
PETER YOUNGREN

2 kommenttia:

  1. Kaunis metsä pollku ja sumuinen.
    Kiitos tästä aiheesta.

    VastaaPoista
  2. Sielujen pelastus on tärkeää.
    Kiitos kommentistasi Kata!

    VastaaPoista