sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

ISÄ MEIDÄN RUKOUS, 2- osa

Tapahtu koon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa...
Että Jumalan kansa toisi Kristuksen vaikutuksen ja siunauksen
kaupankäynnin, taiteiden, koulutuksen ja hallinnon kaikille tasoille sellaisilla tavoilla, jotka tuovat pysyvän muutoksen. Että Jumalan viisaus vuodatettaisiin hallitusten johtajille, saaden aikaan muutoksia, jotka lisäävät vanhurskautta ja oikeudenmukaisuutta. Että Kristuksen valtakunnan vanhurskaus, rauha ja ilo olisivat todellisia Pyhän Hengen voiman kautta.
Valmiina rukoilemaan toisten puolesta: Vuodata sydämesi rukouksessa Jumalan eteen. Kiitä Häntä siitä, mitä Hän on tehnyt. Nosta toisten taakkoja ja huuda sydämestäsi Jumalalta apua yhteiskuntamme ja maamme suunnattomien tarpeiden ja hädän tähden.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme...
Että köyhien, sairaiden, pakolaisten ja lasten perustarpeet ravinnon, veden ja terveydenhoidon osalta tulisivat täytetyiksi.
Että Jumalan kansasta tulisi- Hänen Pyhän Henkensä avulla- parantumisen ja muutoksen välikappaleita, jotka tuovat yltäkylläisyyttä, oikeutta ja rauhaa, jota Jumala halajaa.
Että Jumalan kansa murtaisi köyhyyden rajat omissa yhteiskunnissaan, täyttäen näin Jumalan lupauksen siunauksesta kaikkien kansojen keskuudessa.
Että kristityt toimisivat myötätuntoisesti ja periksi antamattomasti hävittääkseen sairauksia ja palvellakseen hyvin sellaisten epidemioiden
kuten HIV/AIDS vastaisessa taistelussa.
Valmiina etsimään Jumalan kasvoja: Halaja muutakin kuin tarpeittesi täyttymistä. Lähesty Jumalaa tunteaksesi Hänet ja jotta Hän tuntisi sinut. Hiljenny Hänen edessään. Puhu Hänelle luottavaisesti ja kuuntele tarkkaan, aivan kuin olisit kasvotusten Jeesuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti