sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

ISÄ MEIDÄN RUKOUS, 3-OSA

Ja anna meille meidän velkamme (syntimme) anteeksi...
Että Jumalan Henki liikkuisi miesten ja naisten sydämissä, niin että he pystyvät näkemään, miten Jumala murehtii ja kuinka synti tuhoaa heidän elämäänsä.
Että Jumalan Henki antaisi voiman hylätä synnin kierteen ja löytää armon luopua alamaisuudesta pimeyden voimille.
Että tunnustaisimme ja tekisimme parannusta synneistä, jotka saavat aikaan sotia, köyhyyttä ja epäoikeudenmukaisuutta.
VALMIINA PARANNUKSEN TEKOON: Älä tyydy vain suun tunnustukseen vaan pyydä, että Jumala antaisi sinulle voimaa luopua pienestäkin pahasta ja kaikesta mikä vahingoittaa. Anna Jumalan täyttää sydämesi toivolla, että Hän vaikuttaa pysyvän muutoksen koko yhteisössäsi ja ihmissuhteissasi.
NIINKUIN MEKIN ANNAMME ANTEEKSI VELALLISILLEMME (Niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet)
Että kaunan, koston ja rotusorron kahleet murtuisivat, jotta ihmissuhteet voitaisiin eheyttää.
Että Kristuksen anteeksiantavan voiman merkit ilmenisivät sotilaallisissa konflikteissa, jotta Jumalan halu lopettaa kaikki sodat kävisi ilmi.
Että naisten ja miesten väliset suhteet eheytyisivät tuoden sovinnon avioliittoihin ja että lasten ja vanhempien väliset suhteet uudistuisivat.
Että ne, jotka kärsivät Kristuksen nimen tähden, kestäisivät vainoa Pyhän Hengen ja Kristuksen armon avulla.
"...NIIN MINÄ KUULEN TAIVAASTA JA ANNAN ANTEEKSI HEIDÄN SYNTINSÄ...."
VALMIINA TUNNUSTAMAAN: Avaa sydämesi Kristukselle. Tunnusta syntisi avoimen taivaan edessä. Tunnusta rikkomuksesi niille, joita olet saattanut loukata. Pyydä Jumalaa vapauttamaan sinut ja toiset syyllisyyden taakasta ja synnin vallasta.
JOHDATA ...Äläkä saata meitä kiusaukseen...
Että Kristityt täyttyisivät sellaisella rakkaudella ja palavuudella miellyttää Jumalaa, että heitä ei viettelisi materialismi ja seksuaallinen kieroutuneisuus.
Että Jumalan kansa jatkaisi kulkemista Hänen tiensä ja viisautensa valossa täyttääkseen Hänen tarkoituksensa kaikkialla maailmassa.
Että Kristus johtaisi liikemaailman, opetusalan ja hallitusten johtajia,niin että korruption kirous voitettaisiin kaikkialla kaupungeissa ja talouselämän alueilla.
VALMIINA MUUTTUMAAN: Odota Jumalalta koko yhteisössäsi ja maassasi suuria, ennemmin tai myöhemmin tapahtuvia muutoksia. Uudistu toivossasi, että koko maa tulee terveeksi, sairaat yhteiskunnat paranevat ja ihmissuhteet eheytyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti