maanantai 8. kesäkuuta 2009

EKM

Ystävällisyyspäivällisillä tapaamme eri uskontokuntien johtajia. Esittelemme heille saman sanoman Jeesuksesta riippumatta siitä, olemmeko yhdessä buddhalaisten, hindujen, muslimien vai kristittyjen kanssa. Saamme usein tilaisuuden vierailla pääministerien, presidenttien tai kansanedustajien luona. Näin ovet pysyvät paremmin auki evankeliumille.
Jokaisessa työmme osa- alueessa on kyse siitä, että johdatam me ihmisiä Jeesuksen luo. Puimurin lailla, tehtävämme on selkeä; koko sadon niittäminen.
Puimuria täytyy huoltaa, tankata ja valmistella seuraavaa suurta satoa varten. NÄETKÖ YHTEYDEN? Emme niitä kauraa, vehnää tai ruista, vaan jatain paljon arvokkaampaa; ihmisten sieluja.
Pakistanin tilanne on hyvin vaikea. Olet ehkä lukenut siitä lehdistä ja nähnyt TV:ssä. USA:n presidentti mainitsi hiljattain, että Pakistan on maailman maista ehkä tällä hetkellä vaarallisin. Pakistanin lisäksi suunnittelemme kampanjaa Indonesiaan ja Afrikkaan.
Miksi Pakistaniin? Siksi, koska maassa asuu 160 miljoonaa kallisarvoista, ihmistä, joista lähes kaikki ovat ilman evankeliumia. Useimmilla heistä ei ole seurakuntaa lähimaillakaan, eikä siis mahdollisuutta kuulla hyviä uutisia Pelastajasta. Miksi Indonesiaan? Siksi, koska siellä on 240 miljoonaa ihmistä, jotka tarvitsevat Jeesusta.
Jeremia sanoi muutaman traagisen sanan: "Ohi on elonaika, lopussa kesä, mutta ei ole meille apua apua tullut" (Jer. 8:20). Mahdollisuutemme ovat suuret. Olisi suuri tragedia antaa tämän tilaisuuden valua käsistämme.
Puimurimme (EKM ) tarvitsee apuasi. Jos kaikki sanovat "KYLLÄ" Pyhän Hengen kehoitukselle, voimme selvitä haasteistamme Pakistanissa, Indonesiassa ja Afrikassa.Olemme valmiita seuraavaan satoon.
Suuren sadon tähden ,
Peter Youngren


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti