perjantai 12. kesäkuuta 2009

ISÄ MEIDÄN RUKOUS,1-osa

Parannuksen teko on lahja. Pyydämme, että Herra antaa meille aikoja kääntyä pois pimeydestä, voidaksemme vaeltaa valossa enemmän kuin koskaan. Vapaudu rutiineistasi paastoamalla tai ottamalla yhteys rukouskumppaneihin. Nyt on aika olla valmiina kohtaamaan Jumala.
Isä meidän, joka olet taivaissa....
Että Jumala herättäisi ja yhdistäisi Hänen kansansa yhdeksi kansaksi Hänen eteensä. Että itsepäiset kristityt tekisivät parannuk sen ja kääntyisivät Jumalan puoleen, opetellen olemaan kuuliaisia ja luottamaan Häneen.
Valmiina kohtaamaan Jumala Hänen kansanaan: Tule Jumalan eteen Hänen rakkaana, Kristuksen kuolemalla lunastettuna palvelijanaan. Vastaa Hänen kutsuunsa palvella Häntä toisten kanssa. Rukoile, että monet muut kokoontuvat Hänen eteensä perheinä, seurakuntina ja yhtenä kansana kaikista kansakunnista.
Pyhitetty olkoon sinun nimesi......Että totuutta Jumalan luonteesta ylistettäisiin ja kunnioitettaisiin. Että Jumalan kirkkaus erottaisi Hänet kaikista vääristä jumalista ja että Hän paljastaisi jokaisen väärän asian, joka Hänestä on sanottu.Että Jumalan sanaa julistettaisiin kaikissa kansoissa ja kaikkialla ympäri maailman. Että raamatun kirjoitukset käännettäisiin ja ne olisivat saatavilla kaikilla kielillä.
Valmiina elämään Hänen kunniakseen: Tunnustakaa, millä tavoin olette ehkä tuottaneet häpeää Jumalallemme. Sanoutukaa irti kateudesta ja pikkumaisuudesta. Janotkaa sydämestänne Hänen kirkkautensa ilmestymistä maissamme.
Tulkoon sinun valtakuntasi.....Että monet tulisivat kosketetuiksi evankeliumin voimasta ja antaisivat elämänsä Jeesukselle Kristukselle rakastaakseen ja seuratakseen Häntä Kuninkaana. Että Kristuksen seuraajat kulkisivat Pyhän Hengen täyteydessä, niin että he voisivat elää Kristuksen kaltaisina.
Että Kristuksen herraus vaikuttaisi kaikissa kaupunkiemme osissa ja yhteiskunnissa.
Valmiina murtumaan Jumalan edessä: Pyydämme Jumalaa pehmentämään paatuneet sydämemme. Tunnustamme murtuneisuutemme. Palvomme kirkastettua Jeesusta uuden ihmetyksen ja kunnioituksen vallassa. Noudatamme nöyryyttä etsimällä muita, joita kunnioittaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun otat esille Isä meidän rukousta.Senhän Jeesus itse meille opetti.Olet ehtinyt tekeen tänne ihanaan blogiisi paljon uusia postauksia.Olen jäljessä lukemisessa,kun viime päivät ovat olleet aika kiireisiä.

    VastaaPoista
  2. Isämeidän rukous on tärkeä muistaa,Jeesuksen itsensä opettama.
    Meidän seurakunnissamme taidetaan vähemmän sitä rukousta käyttää.
    Kiireitä meillä kaikilla taitaa olla.

    VastaaPoista