torstai 18. kesäkuuta 2009

OMAT LAIT ULKOMAALAISILLE

Suomalai nen tuomitaan tulojensa valehtelemisesta ja väärän merkinnän tekemises tä asiakirjaan. Korkein oikeus vapautti pakolaisnaisen, joka oli valehdellut perhesuhteensa ja väärentänyt avioliittonsa nostaakseen sosiaaliedut. Kansaneläkelaitos pakkoperii parhaillaan tuhansilta opiskelijoilta liikoja opintotukia, koska opiskelijoiden omalla työllään ansaitsemat työtulot ovat liian suuret.
R- kioskit eivät saa myydä tupakkaa alle 16- vuotiaille eivätkä Alkot viinaa alle 18- vuotiaalle. Sisäministeriön mukaan kolmannes turvapaikanhakijoista valehtelee ikänsä ja usein myös perhesuhteensa. Pakolaiskeskuksissa odottaa turvapaikkaa täysi- ikäisen aikuisen kokoisia ja näköisiä "lapsia" .Oikeusasiamies päätti viime viikolla, ettei "lasten" todellista ikää saa tutkia lääketieteen keinoin , koska se loukkaa "lasten" yksityisyyttä. Jokaiselta suomalaiselta lapsennäköiseltä vaaditaan henkilötodistus pyrittäessä ravintolaan tai elokuviin. Suomessa on vaikeampaa päästä lapsilta kiellettyihin elokuviin kuin hankkia oleskelulupa ikänsä valehtelevalle maahantulijalle.
Suomalaiset lainsäätäjät ovat kuin peräkamarinpojat Thaimaassa, jossa jokainen saa ulkomaalaisen täyden rakkauden, kunhan maksaa. Kun tumma mies lupaa kotimaassa hyljätylle suomalaisnaiselle paratiisin, puutarhan portit avautuvat, neitsyys häviää ja huoltosuhde heikkenee: taas muuttaa yksi mies naisen elätettäväksi.
MAAHANMUUTTAJISTA PUHUJA KAIVAA VERTA NENÄSTÄÄN
Antti- Pekka Pietilä kaupunkilehtiliiketoiminnan johtaja

4 kommenttia:

 1. Nätti kuva!Mistä oot löytänyt sen?

  VastaaPoista
 2. Hei,eikö olekin nätti.Tietokoneella tämäkin oli,en ole vaan huomannut.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihmeellistä miten ulkomaalaiset maahan tulijat voivat huijata olevansa ikäistänsä nuorempia.j sit ei saa ees tutkia lääketieteellisesti heidän ikäänsä.Tykkäsin lukea ja minustakin kuva on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä pitäisi kohdella heitä samoin kuin omaa kansaakin,eli samasta väärinteosta sama rangaistus.
  Kiitos kommentistasi

  VastaaPoista