maanantai 29. kesäkuuta 2009

MEIKKIKOULU TEEMA HUULET ESIIN

HUULET ESILLE Kauniisti punatut huulet ryhdistävät kasvoja ja raikastavat niiden väriä. Rillipää (Kuvassa) tasapainottaa kasvojen kokonaisuutta raikkailla punahuulilla.
1. POHJUSTA huulet
Ihon ohetessa huulet kuivuvat, ylähuuli kapenee ja suupielet painuvat sisään. Huuliin ilmestyvät pystyjuonteet heikentävät punan pysyvyyttä. Siksi huulet kannattaa pohjustaa ennen punaamista. Pohjustajat voivat kosteuttaa, tehdä täyteläisen näköiseksi, tasoittaa huulen pintaa tai kiinnittää punan. Pohjustetuilla huulilla rajauskynä liukuu paremmin ja puna pysyy kauemmin. Jos huulesi ovat ohuet, valitse huulia pullistava
pohjustaja.. Levitä pohjustusaine sekä huulille että reunojen yli.
2. MUOTOILE rajauksella
Rajaus selkeyttää iän myötä katoavaa huulirajaa. Sillä voi korjata epäsymmetriaa tai suurentaa huulia. Se myös estää punaa karkaamasta pystyryppyihin. Ota rajauskynästä kynäote ja tue kättä leukaan. Aloita rajaus huulten keskeltä ja etene piirroksen osoittamassa järjestyksessä(en osaa laittaa kuvaa) Älä paina kynää liikaa. Voit tehdä myös pientä sahaavaa viivaa, jos yhtenäisen viivan vetäminen on hankalaa.
Jos haluat suurentaa huulia, tee rajaus kynän kärjen verran huulirajan ulkopuolella. Rajauskynän värin tulisi olla lähellä huulipunan väriä. Tummana erottuva rajaus korostaa huulten pystyryppyjä ja saa huulet näyttämään pienemmiltä.
3. LEVITÄ PUNA SIVELTIMELLÄ
Levitä huulipuna aina siveltimellä, sillä puikosta punaa tulee kerralla liikaa.Ohut kerros kestää kauniina paremmin.
Muista, että hyvin vaaleat värit eivät anna ryhtiä kasvojen alaosiin. Keskivahvat vaaleahkot värit saavat huulet näyttämään suuremmilta. Räikeät värit korostavat ikää, tummat kaventavat ja pienentävät huulia. Harmahtavalle iholle ruskea puna ei ole hyvä valinta. Kellertävähampaisen kannattaa suosia raikkaita perusvärejä..Laadullakin on väliä: mattasatiinipuna saa huulet näyttämään tasaisen kiiltäviltä, kiiltävä antaa pulleamman vaikutelman. Sen sijaan helmiäispuna korostaa huulten uurteita ja kuivuutta. Huulten täyteläisyyttä ja tasaisuutta saat korostettua huulikiillolla, kun levität sen vain keskelle huulia.
TEE NÄIN: Hoida huulia ja huulten ympäristöä säännöllisesti aamui illoin sille tarkoitetuilla tuotteilla. Myös päivittäinen huulijumppa- sano vuorotellen leveästi X ja Y - Pitää huulialueen napakkana.
Teksti Sini Kesänen neuvot Tuula Luukkanen

3 kommenttia:

  1. Mistä sellasta pohjustus ainetta saisi?Olen lukenut lehdistä kans aiheesta,mutten osaa sellaista ostaa.

    VastaaPoista
  2. Hei Kata! Kivaa lukea kommentteja,kiitos.Pohjustajia pitäis löytyä tavaratalojen meikkiosastoilta tai kemikaliokaupassa kysymällä. Tai voisin kysyä kosmetologilta.MInä myös tarvitsisin pohjustajan.

    VastaaPoista
  3. Tämä kirjoitus jatkuu vielä,minulta jäi kesken huulten hoitoaihe.

    VastaaPoista