perjantai 5. kesäkuuta 2009

MIKÄ ON ICEJ ?

Jerusale min kansainvälinen kristillinen suurlähetystö, ICEJ, on yhteiskristillinen , kansainvälinen Israel- ystävyysjärjestö, joka perustettiin Jerusalemissa vuonna 1980.

ICEJ ei edusta mitään hallitusta, poliittista puoluetta, kristillistä organisaatiota, kirkkokuntaa, yhteisöä tai liikeyritystä. Se edustaa miljoonia Raamattua ja juutalaista kansaa rakastavia ja kunnioittavia kristittyjä, jotka haluavat myös käytännössä osoittaa ja olla kuuliaisia Jumalan Sanalle. ICEJ haluaa ilmaista kristittyjen huolenpitoa juutalaista kansaa kohtaan ja samalla tarjota kristityille kautta maailman kohtaamispaikan Israelissa.

ICEJ:n Suomen osasto

ICEJ:n Suomen osasto perustettiin v. 1984. Se toimii kahdensuuntaisena kanavana Jerusalemin ja Suomalaisten kristittyjen välillä jakaen suomalaisille tietoa Israelista ja lähettäen Suomesta apua Israeliin. Suomen osasto julkaisee joka toinen kuukausi ilmestyvää Sana Jerusalemista- lehteä suomenkielisenä, viikoittaista radio- ohjelmaa Radio Deissä sekä järjestää Israel- aiheisia tilaisuuksia eri puolella Suomea. Osasto toimii aktiivisesti exsodustyössä ja tukee ICEJ:n projekteja Israelissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti