perjantai 5. kesäkuuta 2009

Aika herkutella

Raparperi-omenapan nari
2 kananmu naa
1 l maitoa
5 dl vehnä- tai hiivaleipä jauhoja
1 tl suolaa
1/2 l raparperipaloja
2 makeahkoa omenaa
2 tl kanelia
1 dl hienoa sokeria tai fariinisokeria
Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää maito ja vatkaa joukkoon jauhot. Lisää suola. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.
Leikkaa raparperit ohuiksi paloiksi. Kuori ja kuutioi omenat. Levitä raparperi- ja omenapalat suoraan voidellun uunivuoan pohjalle.
Ripottele päälle kaneli ja sokeri Kaada hedelmien päälle pannukakkutaikina ja paista 225 asteen lämmössä 30- 40 minuuttia tai kunnes pannukakku on saanut kauniin ruskean värin.

2 kommenttia:

  1. Söpöläinen toi Milla.
    Nam hyvää syömistä:)

    VastaaPoista
  2. Aika suloinen pikkutyttö. Ja toikin pannukakku on namskista, vaikka peruspannukakku on parempaa (ehkä?)

    VastaaPoista