tiistai 27. lokakuuta 2009

Aistit

Viehättävästä Sweety style room
maailmasta saapui vapaaehtoinen haaste tunnustus, jossa aistit ovat pääosassa.

1. Kuulo: Kuulla lasten iloista naurua, kuulla kaunista laulua, kuulla lintujen ihanaa liverrystä ja kuulla toisten puhetta, joten voin ottaa osaa keskusteluun. Ja kuulla liikenteen melun, ja äänet kerrostalossa. Sateen ropinakin kuulostaa mukavalta. Olisin kaikesta syrjässä, jos en kuulisi.
2. Näkö: Nähdä ihmiset, rakkaat läheiset, nähdä rakkaimman hymyn, saa nähdä luonnon kauneuden, kuten kevään heräämisen, kun puihin tulee ensimmäiset pikku lehdet, sykähdyttävää, ja nähdä lukea raamattua.
3. Tunto: Saa tuntea toisen kosketuksen, tuntea kun suljetaan rakastavaan syliin, tuntea ystävän kädenpuristuksen, hieronnan, saa tuntea kuuman ja kylmän, ja saa tuntea lapsen suukon. (joskus märkä).
4. Haju: Voi haistaa kukkien tuoksun, kuten ruusun, alkukesällä tuomentuoksu on ihana tuoksu, mansikat tuoksuu hyvälle, vartalosuihkeiden ja voiteiden ja hiustuotteiden tuoksut voin haistaa hajuaistin avulla, voi haistaa myös ikäviä hajuja, kuten hienhaju, likapyykin ja roskien haju.
5. Maku: Voi nauttia erilaisista mausta, suolaisista esim. spakettikastike, lihapullat ja keitot ovat mieleisiä makuja, weetabix ja kaurapuikula samoin, ja makeista jäätelö/mansikka yhdistelmä on hieno makuelämys, sitten kahvin kanssa maistuu pullat ja kakut, täytekakut ovat myös omaa luokkaansa. Makuaistin avulla voi myös huomata homehtuneen tai vanhan maun ja kitkerän maun. On ihanaa,kun voi maistella erilaisia makuja, se on rikkautta.
Vielä tähän loppuun tahdon sanoa, että olen kiitollinen Jumalalle, kun kaikki aistini ovat kunnossa, kuulen,, näen, tunnen, haistan ja maistan.
Tässä aistihaasteen mukana tulleet säännöt:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro, mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

Jos joku tykkää tehdä tämän vapaaehtoisen tehtävän,niin luen kyllä mielelläni sinun ajatuksesi aisteista:)!Eli tämä on vapaaehtoinen haaste kaikille halukkaille!

4 kommenttia:

 1. näähän oli ihanat vastaukset rakas kirsti!teit hienoa työtä!oli ilo lukea tämä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Krista rakas! Tein vähän pitkät vastaukset,mutta kiitos kivasta kommentistasi kultaseni.

  VastaaPoista
 3. Oli tosi kiva lukea näitä!

  Oot kirjottanut ne taitavasti ja nähnyt vaivaa.
  Kiinnostavaa.

  Toivottavasti blogiasi jo pian toimisi kunnolla.
  Luulisi,että tän pian jo pitäisi alkaa toimia kunnolla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kata,kiva kun kommentoit.
  Se on siinä koodissa joku vika.
  Olet ihana!

  VastaaPoista