lauantai 17. lokakuuta 2009

MIETTEITÄ

Pelkkä uskon tieto ei ole riittävä tekemään meistä kristittyä. Usko on olemukseltaan luottamusta Jumalaan ja turvautumista Jeesukseen, Vapahtajaamme. Mutta mitä usko tuo arkeen? Onko usko vain henkilökohtainen juttu?
- Yhteinen usko luo yhteyttä ja kristittyjen yhteys hoitaa omaa uskonelämää ja antaa parhaimmillaan virtaa arkeen. Yksi tälläinen yhteisö on oma seurakunta.
- Arjen kysymysten ja päätösten keskellä yhteisö voi olla vaaralle alttiina silloin, jos jokainen hoitaa vain omia asioitaan ja jos linnoudutaan vain omien toiveiden, tarpeiden ja näkemysten taakse.
- Usko haastaa meidät omassa elämässämme lähimmäisenrakkauteen.
- Millä tavoin voimme oman hyvinvoinnin tavoittelumme keskellä nähdä, että kenties kaikilla asiat eivät ole yhtä hyvin? Mitä voin tehdä? Kuka tai ketkä ovat heitä, joita voin tukea ja auttaa? Miten omien ongelmieni ja vastoinkäymisieni keskellä jaksan olla sulkematta silmiäni toisten ihmisten hädältä?
"HERRA, MINÄ USKON. AUTA epäuskoani."

6 kommenttia:

 1. Tulee turvallinen olo kun katsoo tätä kuvaa.Löysin muuten ihanan paikan,josta saa monenlaisia välkkyviä kuvia blogin ala-osaan.
  Hengellisiä,nukkeja,tyttöjä,satu-aiheisia,kukkia,maisemia,urheilua.
  Niitä jatkuu vaikka kuinka paljon katekorioita.

  Vilkaiskaa mun blogin alatasoon.Se on vaan yksi sieltä löytyvä koodi kopioitu kuva.Oli hyvin vaikeata valita niin isosta kokoelmasta.

  Seuraavaksi Janikin menee valitseen sieltä kuvan.Kun painaa sitä kuvani alla olevaa tekstiä pääsee näkeen millasia kuvia siä on ja jos haluutte voin koodata teille sieltä jotkut kuvat teillekkin.Mutta valintaa on kauheesti siellä.

  Kristallekkin sieltä löytyisi tarinaankin kuva.Jos tietäisi minkäväriset hiukset haluaa tytölle,Onko tyttö jo kuva tyttärestä vanhempana vai Aurorasta.
  Ootte rakkaita!!!

  VastaaPoista
 2. Hieno paikka,halutaan niitä kuvia,
  ne ovat upeita,kiitos rakas pikku
  Kata!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana sanoma tässä mitä kirjoitit!Ajankohtainen.Ilahduin tästä kovasti!!!

  VastaaPoista
 4. Niin minäkin ilahduin sanomasta, ajankohtainen se on . Kiitos Kata!

  VastaaPoista
 5. Hei kirsti!Niin usko on luottamusta Jeesukseen ja turvautumista häneen!ja sitä,että rakastaisimme toisiamme!Rukoillaan toistemme puolesta!hyvin kirjotettu kirsti!Tykkään tästä sun blogistasi ja täälä on kiinnostavia aiheita!HYvä kirsti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos rakkaani,se on totta,että saamme turvautua Jeesukseen. Ja se,
  että rakastaisimme toisiamme. Rukoillaan toistemme puolesta.Kiitos
  Krista!

  VastaaPoista