perjantai 9. lokakuuta 2009

USKONNOSTA PUHUMINEN ANTAA SISÄLTÖÄ ELÄMÄÄN

Vapaa-ajattelijoiden puheenjohtaja ja kumppanit ovat aivan turhaan huolissaan koulujen uskonnonopetuksesta. Nythän on uskonnonopetus sitä samaa rokotusta, joka Suomen kansalle annetaan kristinuskoa vastaan. Tämä saattaa kyllä sosiaalistaa ihmisiä kirkon jäseniksi, mutta itse uskon suhteen pikemminkin etäännyttää kuin lähentää.
Jos Suomeen halutaan lisää oikeasti kristittyjä (eikä vain nimikristittyjä), uskonnonopetus kannattaa ehdottomasti siirtää kouluista pois uskontokuntien vastuulle.
Turha huoli vastustajilla

Arvailu on turhaa, kun on selvää tietoakin. Naapurimaassamme yli 250- miljoonainen kansa yritti yli 70 vuoden ajan uskotella itselleen, että kykenee tulemaan toimeen ateismi- humanismi- uskonnollaan.
- Nykyinen Kiina jatkaa sitä tietä, paitsi että se humanismi- puoli on haudattu ajat sitten.
- Mikä on tullut ja on lopputulos? Sen voi kukin itse päätellä. Ainakin korruptiota molemmissa maissa näyttää riittävän.
- No seuraus olisi ainakin, että kristilliset koulut tulisivat nopeasti lisääntymään ja luultavasti muutama koraanikoulukin. Sitten kunnan kouluihin jäisivät ne oppilaat, joiden vanhemmille asia olisi yhdentekevä. Pikkuhiljaa niistä muodostuisi kouluja, joihin kukaan "kunnon" vanhempi ei lastaan haluaisi.
Jaajaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti