maanantai 19. lokakuuta 2009

SUURI SYNTYMÄPÄIVÄ


Suunnittele viikon täydeltä, juhlimista kun puolisollasi on syntymäpäivä. Näillä ideoilla pääset alkuun:
Anna hänelle lahja viikon jokaisena päivänä.
.......Koristele joka päivä jokin kotinne sopukka.
.......Esimerkkejä: Täytä amme ilmapalloilla ennen kuin hän menee aamulla suihkuun. Pane hänen yöpöydälleen kukkanen. Kiinnitä asunnon tai autotallin oveen "Hauskaa syntymäpäivää" -juliste. Ripusta hänen vaatekomeroonsa serpentiinejä.
---- Pidä viikolla yllätysjuhlat, ei kuitenkaan varsinaisena syntymäpäivänä (sinulla on suuremmat suunnitelmat synttäri- iltaa
varten) Yllätysjuhlien järjestäminen on työlästä, mutta vaivan arvoista. Sitä paitsi pirskeet ovat yllätys vain, jos niitä ei pidetä juuri syntymäpäivänä.
- Kutsu sukulaiset ja läheiset ystävät hyvissä ajoin etukäteen . Korosta jokaiselle, että juhlista ei saa hiiskua sanaakaan etukäteen, ja kerro heille miten ja missä ne pidetään, jotta kaikki pysyy salassa. Varaa ravintolasta pöydät tai tilaa pitopalvelusta ruoka kotiin. Sinun tai jonkun muun on luultavasti syytä pitää puolisollesi seuraa noin tuntia ennen juhlia vieraiden kokoontuessa paikalle, jotta sankari ei muuta tapojaan ja tupsahda yhtäkkiä juhliin liian aikaisin.
- Kun itse syntymäpäivä koittaa, varaa lempiravintolastanne pöytä kahdelle oikein romanttista iltaa varten. Sen ääressä puolisosi voi kaikessa rauhassa muistella mahtavaa viikkoaan.
..Lähdeteos ....100...tapaa....sanoa...."rakastan sinua"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti