maanantai 12. lokakuuta 2009

KRISTINOPETUSTA TARVITAAN

OPETUKSET. Kiitos päätoimittaja M. Apuselle nasevasta ja rohkeasta kannanotosta kristinuskon opetuksen puolesta Tampereen kouluissa. On todella ilahduttavaa, että maakunnan päälehti ottaa selkeän kannan vahingollista kehitystä vastaa.
- Tampereen opetustoimen johdon mukaan Tampereen kouluissa on kasvava tarve islamin opettajista (Al 7.10)
Jos islamin opetukselle annetaan yhä enemmän sijaa, miksi samanaikaisesti vaaditaan kristinuskon poistamista? Kyseessä on selvästi vakava periaatteellinen asia kristinuskon asemasta kouluissamme ja maassamme yleensä. Mikään muu uskonto tai elämänkatsomustieto ei anna niitä kallisarvoisia opetuksia mitä kristinusko sisältää.
- Päättäjät ovat valmiita hylkäämään sen JUUTALAIS - KRISTILLISEN arvomaailman, jolle Suomen nousu maailman eturivin kansojen joukkoon perustuu, ja tarjoamaan tilalle pakanauskojen ja epämääräisen elämänkatsomustiedon aatteita.
- Kun katsoo maailman karttaa, voi havaita, että korruptoituneemmat ja takapajuisemmat maat löytyvät sieltä missä kristillinen sanoma on heikointa.
- Nuorisomme ja kansamme henkinen pahoinvointi johtuu suurelta osin arvomaailman tyhjiöstä. Sitä ei voi korvata millään muulla kuin Raamatun arvojen palauttamisella. Nykyisin tuntuu kuin eläisimme jossakin hölmöläisten maailmassa, niin pimeäksi ja sekavaksi on yhteiskuntamme tullut.
Martti Ahvenainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti