perjantai 30. lokakuuta 2009

ANNEN SYNTYMÄPÄIVÄT


Pekka oli nostanut keittiön ison pöydän olohuo neeseen juhlistamaan synttäriä. Ja olihan se hienon näköistä, suorastaan juhlavaa ja niinhän pitikin olla. Laitoin satiinipuseron itselleni, ja jo siinä vaiheessa olo oli kuin prinssessalla. Sitten korvikset korviin ja valkoiset helmet kaulaan, ja
prinssessaolo senkuin lisääntyi. Syntymäpäiväsankaritar oli valmis ottamaan vastaan vieraita.
Aikanaan sitten ovikello soi, ja sieltä tuli pikku kultanuput, Milla ja Salla, sekä Marianne ja Sari. Maaju oli tullut jo aiemmin. Salla toi lahjat kertoen mitä ne olivat ja sain onnittelusuukon, samaan aikaan Milla selosti korteista mikä oli heiltä ja kertoi, että on vielä yksi kortti, joka on hääpäiväksi ja sitä ei nyt näytetä.
-- Herkkuina oli kahta erilaista täytekakkua ja piirakoita,keksiä ja karkkia,
He tahtoivat mummin viereen pöydässä, siitä oli pikku riitaakin kun kumpikin olisi tahtonut olla lähempänä.
- Kun oli saatu tarpeeksi syömisistä, kurkkailtiin blogista hamsteri Pärskyä ja kaloja ja kissaa. Ja molemmat tytöt saivat syöttää kaloja ja Pärskyä, ja leikkiä kisulla. Vuoronperään tytöt istuivat sylissäni, välillä yhtä aikaakin. On ihanaa, kun meillä on heidät, he ovat suloisia ja vapaita, ja ennenkaikkea niin rakkaita.
- Sitten heiteltiin lentokoneita, jokainen sai koneen ja lentelihän ne hienosti. Se leikki kiinnosti pitkään, me isot jo väsyttiin.
- Hauskan syntymäpäivän päätteeksi lapset tulivat halaamaan, kuten aina, ihanat pienet.
Sain kauniita kortteja ja ison pöytäliinan, kaksi valokuvakehystä ja villasukat. Maikku on innostunut kutomaan sukkia, minä vähän neuvoin ja pienessä ajassa hän oppi tekemään kantapään ja on tehnyt sukat miltei kaikille.
- Pekka antoi minulle hopeisen ristikorun, yllätyin, koska en odottanut mitään. Minun kumppanini, minun rakkaani, elämäntoverini.
- Kiitos Jeesus, kaikesta.

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka romanttiset ja suloiset synttärit sulla olikaan.Osaat kuvata siittä tähän todella ihanasti!Oli kiva päästä edes pieneltä osalta osalliseksi juhlapäivästäsi!:)

  VastaaPoista
 2. kiinnostavaa luettavaa synttäreistä kirsti!olet taitava kirjottaja ja kerrot kivasti synttäreistä!Hyvä kirsti!

  VastaaPoista
 3. Oli ne oikein kivat, olisin mielelläni ottanut teidäkin tänne.
  Kiitos rakas!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Krista tyttö,olet kultanen.

  VastaaPoista
 5. ihanan romanttiset synttärit!oli ilo viettää niitä kanssasi!hyvin kirjoitettu ja kerrottu kirsti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Krista kultaseni, synttärit
  oli ihanat, niistä todella nautti. Kiva kommentti,kiva kun olit mukana.

  VastaaPoista