maanantai 19. lokakuuta 2009

Paavali

Paavalin tehtävä oli kertoa ihmisille Jeesuksesta. Hänen sydämensä sykki sille asialle, että kaikki ihmiset saisivat kuulla ilosanoman: Jumala antaa kaikki syntimme anteeksi Jeesuksen tähden. Paavali riemuitsi siitä, että Jeesus on voittanut kuoleman vallan. Siksi kuolemakin, kun se aikanaan koittaa, on kristitylle voitto . Se ei ole kaiken loppu, vaan siitä alkaa uusi elämä, jossa iloitaan Jumalan ja Kristuksen kanssa, nähdään heidät kasvoista kasvoihin. Jeesus antaa meille iankaikkisen elämän ja siksi myös
tämä ajallinen elämämme on niin arvokas. Kristus nousi kuolleista: "Ei Hän ole täällä, Hän on ylösnoussut, Hän elää tänäänkin. Jeesus elää! Kiitos Jeesus!

4 kommenttia:

 1. Kauniisti kirjoitettu.Kiva kun laitoit alleviivauksenkin.Tuntui hyvin rohkaisevalta,että Jeesus antoi kaikki syntimme anteeeksi.Eli hän on antanut ne jo anteeksi.Huh.
  Ja Jeesus elää tänäänkin.Hän on sama eilen tänään ja iankaikkisesti.Kiitos ihanasta ja lohduttavasta kirjoituksestasi.Kukkakin sopii hyvin tähän aiheeseen:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kultaseni,kun sain sinun kommenttisi,olet rakas. Synnit on annettu anteeksi,kaikki synnit,lohduttavaa. Ja Hän elää iankaikkisesti. Minun täytyy tunnustaa,että alleviivaus tuli vahingossa. Kukka on ihana.

  VastaaPoista
 3. hei kirsti!tosi rohkasevaa tekstiä sulla!kaikki syntimme on anteeksi annetut ja jEEsus elää!Se on suuri rauhan ja ilon sanoma!Elämämme on arvokasta myös täälä maanpäällä!Jumala hoitaa ja parantaa!Ja mitä ikinä anotte,uskokaa!jne....hyvin kirjoitettu kirsti!

  VastaaPoista
 4. Eikö olekin mahtavaa,syntimme anteeksi annettu ja Jeesus elää.Elämämme on arvokas ja elämämme on Jumalan lahja meille.Mitä ikinä anotte,te saatte sen.Kiitos Krista!

  VastaaPoista