lauantai 31. lokakuuta 2009

HÄÄPÄIVÄMeillä on hääpäivä!
Tänään me juhlimme, täällä on Sarppi, Maikku ja
Salla ja Milla. Ja tietysti hääpari Anne ja Pekka.
Maaju ei ollut tänään, hän saa rauhassa pelata simsiä kotona tai tehdä kirjaansa.
- Hääpäivän kunniaksi tarjoiluna oli käpykakkua ja tavanomaiset piirakat munavoilla. He itse toivat karkkeja aikamoisen kasan.
Ehdimme leikkiä lasten kanssa monenlaista, ensin leikimme twingseillä/talolla, he olivat sylissä, minä istuin pyörätuolissani, Minttu syötti kissaa ja kaloja. Sarin kanssa oli juoksuleikkejä ja minä menin mukaan teatteria katsomaan, huvipuistoon ja vähän pelaamaan jalkapalloa Sallan kanssa.
- Jossain välissä, Sarin kanssa tytöt (=nukkelapset) rakensivat valtavan upean rautatien brion puuradoista.

- Ovikello soi, ja ovella oli kaksi pikkupoikaa, jotka sanoivat: "Karkki vai kepponen", Pekka sanoi: "Ei kumpaakaan" , onneksi Maikku meni ovelle viemään heille karkkia. Eipä ole ennemmin tullut ketään ovelle niissä merkeissä.
- Millalla oli mukana ihan mini hämähäkki, nimeltään "pipi" . Ja näin kävi ikävästi, että pipi katosi, pois lähtiessä siitä tuli suru, kun ei mistään löytynyt, Sakukin oli etsimässä. Kumpikin itki sitä, vaikka etsimme kaikki mahdolliset paikat. Salla tuli antamaan suukon, mutta lähtötilanteessa itketti. Luvattiin ilmoittaa, jos pipi löytyy.
- Mukava hääpäivä, Pekka oli ostanut minulle keltaisen ruusun ja pienen kortin kuoressa.

-- Meidät vihittiin avioliittoon Jyväskylän kaupungin kirkossa. Oli juhlavaa kävellä kirkon keskikäytävää urkujen pauhatessa juhlallisesti häämarssia. Nyt olimme mies ja vaimo. Ulkona satoi hiljalleen lunta, menimme ensiksi valokuvaamoon, ja sitten oli lyhyt pienimuotoinen juhla seurakunnan rippikoulusalissa. Vieraina ainakin oli oma Helvi- täti miehensä kanssa, enoista kaksi, muistan Eemeli -enon, hän elää vieläkin. Hilja-täti miehensä kanssa ja Pekan puolelta vanhemmat, Lahja- täti, Sirkka ja Jouko Lappeenrannasta, Aarre ja Sirkka Ruokkeelta ja tietenkin Arto ja Ilkka. Naapurin tytöt Riitta ja Liisa ja Hilda Purhonen Suolahdesta, minun tyttökerho-ohjaajani. Tietenkin minun vanhempani, siskoni ja veli olivat häitä juhlimassa.
- Tarjoiluna oli runsas kahvitus. Hääpari istui omassa pöydässä, olimme iloisia, juuri saatu toisemme ja elämä hymyili ruusuisesti, niinkuin pitikin. Sieltä lähimpien sukulaisten kanssa meille, ja sitten olikin häävalssin vuoro. Vanhempamme nauttivat, kun saivat tanssia.
- Anne ja Pekka, Arto ja autonkuljettana Ilkka lähdimme Nokiaa kohti, muut jäivät yöksi sinne. Oli sakea lumipyry, pelkäsin hiukan kun Ilkka oli kuljettana, lisäksi tie oli kovin liukas , pyryn ja pakkasen vuoksi. Lauloimme kaikki yhdessä "sataa lunta, sataa vettä, sataa pieniä rakeita,
kiitos, kiitos panda karhu, kun annoit meille makeeta" pappadap da pa pa, monia kertoja, aina vaan lujemmin. Matkan varrella poikkesimme kahvilassa, minulla oli hääpuku vielä päälläni ja saimme osaksemme hymyileviä katseita. Mahtavan ihania muistoja.

10 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus ja mukava nähdä,että tämä taas toimii:)!Paljon onnea teille hääpäivänne johdosta!Jätänkö nämä kuvat?Ne ovat kauniita mielestäni.

  VastaaPoista
 2. Kulta,jätä kuvat nää on ihania.
  Kiitos kommentista ja kuvista rakas kultani.

  VastaaPoista
 3. hyvä kirjotus mustakin!onnea hääpäivänänne!mä oon kuunnellut musaa blogissa ja katsellut elokuvan ja ollut väsynyt.ihanaa kun tää taas toimii!hyvin kirjotettu kirsti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Krista rakas,ihana kulta.
  Oletpa ehtinyt monenlaista.
  Kiitos kun rukoilit,kaikkien asioiden puolesta voi rukoilla.Tämä on rukous vastaus.

  VastaaPoista
 5. Rakastan sua äiti!Oot tehnyt tähn enemmän.
  Oli hauskaa lukea tätä.
  Iskä oli huomaavainen kun toi sulle
  kauniin ruusun.Teillä oli siä vauhdikkaat leikit lasten kanssa.
  Toivottavasti Pipi löytyy!

  Hassusti iskä sanoi ovella:
  "ei kumpikaan".
  Onneksi Maikku meni pelastamaan tilanteen.
  Mutta en olekkaan ajatellut et ovelle voisi tulla tuollaisia pieniä halloweenin viettäjiä.

  En muistanutkaan tai tiennytkään kaikkea mitä teille sattui hääpäivänä.Hauskasti siis alkoi:
  sataa lunta,sataa vettä, sataa pieniä rakeita,kiitos, kiitos panda karhu,kun annoit meille makeeta" pappadap da pa pa:-)
  Ja jatkunutkin "hauskasti" edelleenkin.

  Ja Ilkka sitten hurjasteli,niin että jouduit pelkäämään kyydissä.Oli siinäkin tervetulo toivotus perheeseen;).

  Muistan kun Jukka ja Yuko toivot meidät tänne Vantaalle ja tulivat vielä sisällekkin asti meidät saattamaan:).Ystävällisiä he olivat kun kuskasivat meidät kotiin.

  Ihanaa kun kävitte kahvilassa silloin hääpäivänne ajomatkalla ja toiset katselivat teitä ihastuneesti.

  Voi miten romanttista!!!Oli ilo saada lukea tämä!:)

  VastaaPoista
 6. Rakas kultani,ihanaa saada kommenttisi. Oli se hienoa aikaa,ja romanttisia muistoja tulvii mieleeni.
  Kiitos aarteeni!

  VastaaPoista
 7. Heippa Kirsti!Olipas mukavaa luettavaa siitä,millaista teidän vihkimispäivänä tapahtui:)Se olikin tosi tapahtuma rikas päivä:)On aina niin valtavan mukavaa saada sinulta kommentteja,ja kun käyt blogissani.Kiva kun pidät siitä!Autoja ja urheilutietoja olen etsinyt googlen kautta.Ja RAKAS KATA VAIMONI,AARTEENI on auttanut musavideoissa ja muutenkin:)Kiva kun sinunkin blogisi toimii taas,olimme siitä jo niin huolissamme.Kiitos kun olet ruokkinut Mamsteriani:)Sen ei ole sitten tarvinnut olla nälissään:)Tervetuloa tutkimaan Blogiani.On aina niin mukavaa ja tärkeää,kun käyt siellä!!!Olet meille todella rakas!!!T:Jani!

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos rakas Jani kommentistasi,
  se oli piristävä. Vaikka en ole ollut kiinnostunut urheiluasiosta, niin nyt näyttää,että olenkin,sinun hienojen sivustojen ansiosta.
  Olihan ne mukavia aikoja,silloin kauan sitten.

  VastaaPoista
 9. hei kirsti!romanttista teillä on ollut ja on!ihanaa luettavaa toi kun kerroit hääpäivästänne ja eilisestä hääpäivänvietosta!oli todella kaunista ja ihanaa luettavaa!teillä on ollut paljon romanttisia hetkiä alusta alkaen!olet hyvin rakas!oli ilo lukea näitä postauksiasi!tuun kommentoimaan lisää paremmalla ajalla!

  VastaaPoista
 10. Olihan se romanttista, on mukava muistella niitä aikoja. Hääpäivän vietto on aina jollain tavoin muistoja herättävää.
  Kiitos Krista sulosesta kommentistasi. Olet oikein rakas
  Krista.

  VastaaPoista