maanantai 5. lokakuuta 2009

LAPSET JA VANHUKSET ODOTTAVAT APUA

Lähetyavun kohdemaiden, erityisesti Venäjän, Karjalan ja Eestin orpokotien lapset sekä vanhukset odottavat jälleen joulun edellä suomalaisten lahjapaketteja. Nämä paketit ovat tuoneet heille monenlaista apua elämän vaikeuksien keskellä, sekä rohkaisseet antaen uutta uskoa tulevaisuuteen.
Jälleen on Lähetysavussa tarkoitus, jos Herra suo, valmistaa noin tuhatviisisataa joululahjapakettia, nyt erityisesti Viipurin juutalaisyhteisön vanhuksille, Viipurin orpolastenkotiin sekä mm. Itä- Eestin orpokoteihin sekä invalidilapsille sekä Kohla- Järven vanhainkotiin vanhuksille.
Tarjoamme nyt sinullekin mahdollisuutta tulla mukaan auttamaan ja kantamaan "kortesi kekoon" uskovien yhteisen asian hyväksi ja lähimmäistemme auttamiseksi.

Vanhusten ja lasten joulupaketteihin tarvitaan runsaasti erilaista tavaraa. Lähetysavun vapaaehtoiset pakkaajat tekevät paketit, mutta paketteihin tarvitaan monenlaista tavaraa. Jos sinä voit auttaa, lähetä meille tavaralahjasi, niin valmistamme ja toimitamme perille jokaisen paketin.
On tullut joulu, ja silloinhan Jumalakin antoi meille suurimman lahjan, JEESUKSEN:
Lähetysapu ry.

2 kommenttia:

  1. Vauvasta asti Jeesus on pitänyt huolta meistä!

    VastaaPoista
  2. Ihmeellistä,vaikka emme tienneet sitä,niin Hän oli vierellämme,piti sylissään.

    VastaaPoista