torstai 15. lokakuuta 2009

ELÄMÄLLE TARKOITUS?

Kuinka moni meistä on joskus elämässään kysynyt kysymyksen: Mikä on elämäni tarkoitus? ------On tärkeää yrittää selvittää itselleen miksi olen täällä, onko tekemässäni työssä järkeä, olenko saanut elämälläni jotakin aikaiseksi ja ehkä vielä tärkeämpää, onko minulla merkitystä tai tehtävä. Monella meistä on halu jättää jotakin jälkeemme. Ajatus siitä, että kuolemamme jälkeen meistä ei jää mitään merkkiä tai muistoa jälkipolville, saattaa ahdistaa. Saatamme kenties haaveilla jostakin suuresta ja merkittävästä aikaansaannoksesta, ja että nimemme jää kuolemattomana elämään.
-Meistä tulee suuria legendoja ja tarinaamme kerrotaan iltanuotioilla.

-Jos emme tässä onnistu, jätämmekö mitään jälkeemme, oliko elämällämme mitään merkitystä?
--Kristittyinä ihmisinä voimme luottaa siihen, että meidän jokaisen elämällä on merkitys ja tarkoitus.
-Yksinhuoltajavanhemman elämällä on tarkoitus, laitapuolen kulkijan elämällä on merkitys, kaupan kassan hoitajalla on tehtävä. Jumala oman valtakuntansa työssä erilaisia ihmisiä erilaisissa tehtävissä.
- Miten Jumala sitten meitä käyttää? Evankeliumi menee eteenpäin ihmisten palvelemisessa ja lähimmäisen rakastamisessa. Koskaan emme voi tietää, milloin olemme kohdanneet ihmisen, joka välittää meille viestiä Jumalan rakkaudesta.
- Arkisen elämämme kiireessä ja murheissa saatamme kuulla toiselta ihmiseltä lohduttavia sanoja, tapaamme ihmisiä, jotka ojentavat kätensä, saatamme saada piristävän hymyn.
-- Jos Jumala käyttää muita ihmisiä, hän käyttää myös sinua. Sinä voit olla se, joka palvelee lähimmäistään tai sanoo oikeat sanat oikealla hetkellä. Kun maltamme hetkeksi nostaa katseemme omasta maailmastamme ja pysähdymme kuuntelemaan ja kohtaamaan muita ihmisiä, teemme Jumalan valtakunnan työtä ja viemme evankeliumia eteenpäin. Toimimme Jeesuksen lähettiläinä.
- Joh. 13.20 "Totisesti, totisesti: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän, ottaa vastaan minut, ja joka ottaa minut vastaan, ottaa vastaan sen, joka on minut lähettänyt." Olisiko tässä elämälle tarkoitus?
Nokian uutiset

4 kommenttia:

 1. Tämä tuntui todella hyvältä lukea.
  Sitä tarvitsinkin.Kiitos.Oon yököypeli,kun taas meni näin myöhään.Huomenna on oikeesti pakko mennä ajoissa nukkumaan,kun muuten ei jaksa.
  Olet ihana ja ilahdutat meitä=-)!

  VastaaPoista
 2. Hei kulta-aarteeni,hyvä käydä levolle
  koska Herra sinä yksin annat minun turvassa asua. Menkää nukkumaan ajoissa tänään kultamurut.Kiitos rakas,olen iloinen teistä.

  VastaaPoista
 3. oon monesti kysynyt mikä on elämäni tarkoitus!tuntui hyvältä kun voimme luottaa siihen,että meillä kaikilla on hyvä tarkoitus elämässä!mustakin tuntui hyvältä lukea tätä.Kiitos kirsti!

  VastaaPoista
 4. Elämällä on tarkoitus Krista,eikös se olekin lohduttava,että Jeesus on vastaus kaikkiin ahdistuksiimme,ja Hänellä on suunnitelma jokaiselle.
  Kiva kultaseni,kun ehdit tänne.

  VastaaPoista