torstai 2. heinäkuuta 2009

MINÄ OLEN

"Jumalaa tuskin on olemassa, lopeta siis murehtimi nen ja nauti elämästäsi."
Tämä iskulause on varmaan tullut viime aikoina tutuksi useimmille suomalaisille. Aiemmin britit saivat tavailla sitä Lontoon busseissa ja metroissa. Kampanja haalittiin myös Suomeen taustavoiminaan Vapaa- ajattelijain Liitto sekä Suomen Humanistiliitto. Vielä ei ole tiedossa, onnistutaanko operaatio toteuttamaan Helsingin ja Tampereen busseissa. Omasta puolestani toivon , että näin kävisi. Ei ainoastaan Helsingissä ja Tamperereella, vaan mahdollisimman monella paikkakunnalla! Mutta hyvänen aika, onko päätoimittaja luopunut uskostaan? Eikö hän ymmärrä, miten kauheasta hankkeesta on kyse!
Ei, en ole luopunut uskostani. Mielestäni niin sanotut vapaa- ajattelijat ja humanistiliitto ovat tietämättään myös evankeliumin asialla. Usein meidän on vaikea löytää rohkeutta ja sopivaa saumaa kertoaksemme toisille maailman parasta uutista. Mutta bussin kyljessä tai metrossa kirkuva iskulause "Jumalaa tuskin on olemassa" tarjoaa tuhannen taalan paikan kysäistä naapurilta, mitä mieltä hän on tästä asiasta. Siitä on sitten hyvä jatkaa ja kehua Jeesusta. Ties vaikka edessä olisi silloin se monesti kaivattu herätys. Ainakin lukuisten lähimmäistemme sydämeen tulisi kylvetyksi hyvä siemen, jolle Jumala voisi antaa kasvun. Ei siis kannata säikähtää tätä hyökkäystä. Jumala voi kääntää pahankin palvelemaan omaa hyvää tarkoitustaan.
Kun Jumala ilmestyi Moosekselle palavassa pensaassa, hän ilmoitti nimekseen MINÄ OLEN. Jumalan ei tänäänkin tarvitse vakuutella olemassaoloaan. Hän on edelleen suuri MINÄ OLEN, joka on aina ollut ja tulee aina olemaan. Hänen persoonaansa ja valtasuuruuttansa eivät mitkään kampanjat voi tehdä tyhjäksi. Joka uskoo häneen, se ei joudu häpeään.
ASKO KARILUOTO RAAMATTU KANSALLE

Jk. Häneen uskovan on myös lupa aidosti nauttia elämästä ja kesästä!
2 kommenttia:

  1. Hyvä et annat toisenlaisen näkökulman tähän asiaan.Jeesus voi kääntää pahan hyväksi.

    VastaaPoista
  2. Jeesus on ihmeellinen,meidän Jumalamme,kaikkivaltias.Kyllä Hän voi tässäkin asiassa kääntää kaiken hyväksi.Ihanaa kun kommentoit.

    VastaaPoista