lauantai 18. heinäkuuta 2009

KUN KASVAN ISOKSI............tahdon tulla aikuiseksi....Kirja Kristuskeskeisestä toipumisesta

MENNEISYYDEN VAMMAT, vaikeat kasvuolosuhteet ja kaikenlainen väärinkohtelu ovat voineet aiheuttaa sen, että kehityksemme kohti aikuisuutta on estynyt. Ulkonaisesti täytämme aikuisen mitat, mutta tunnetasolla olemme juuttuneet epäkypsiin tai suorastaan vahingollisiin reaktiomalleihin ja riippuvuussuhteisiin.
Ron Rossin kirja tuo uutta toivoa kaikille "ai kuislapsille. Se opastaa kädestä pitäen toipumisen tielle, kohti tasapainoista ja aitoa elämää-
Kristuksen eheyttämää aikuisuutta.
...Kirja esittelee Yhdysvalloissa laajalle levinneen Kristuskeskeisen toipumisen menetelmän. Se perustuu tuttuun 12 askeleen malliin ja turvallisen pienryhmän perustamiseen ja toimintaan.
.."Pelkästään inhimillisten voimavarojen ja psykologian oppisuuntien varassa toipumisemme jää helposti puolitiehen. Emme löydä todellista yhteyttä itseemme ja tunteisiimme. Eheytyäksemme kokonaisiksi ihmisiksi tarvitsemme Kristuksen parantavaa voimaa. Hän voi vapauttaa meidät menneisyyden kahleista. Ron Rossin kirja antaa oivalliset raamit Kristus- keskeiselle toipumiselle läheisriippuvuudesta."
- Irene Kristeri, perhekonsultti
Karas- Sana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti