perjantai 3. heinäkuuta 2009

VALMISTA KASVOSI MEIKKIIN

-1. Kosteusvoide on välttämätön meikin alla aina ja ihan kaikille! Käytä keväästä syyskuuhun sellaista kosteusvoidetta, jossa on aurinkosuoja. Auringon UV- säteily on ihon pahin vihollinen. Suojakertoimista saattaa myös olla hyötyä, jos näyttöpääte saa ihosi punoitta maan aivan kuin se olisi lievästi palanut auringossa. Kosteusvoidetta levitetään koko kasvoille silmäluomia lukuun ottamatta, kaulalle ja rintamukselle.

- 2. Jos käytät ihosi silotukseen tehotippoja, muista etteivät ne riitä meikin pohjaksi. Levitä niiden jälkeen aina myös kosteusvoidetta.
3. Mikäli tarvitset ihon kiillon hillitsijää, tutki pakkauksesta, käytetäänkö sitä kosteusvoiteen alla vai päällä, ja toimi ohjeiden mukaan.

4. Yläluomille laitetaan tarvittaessa sellaista silmänympärysvoidetta, jonka käyttöohjeissa sanotaan sen soveltuvan meikin alle. Sitä ei kuitenkaan saa levittää luomen liikkuvalle osalle eli luomen kannelle, mistä se helposti ajautuisi silmiin ja saisi ne vuotamaan. Pelkkä silmänympärysvoide ei kuitenkaan riitä silmämeikin pohjustukseksi, joten pohjusta luomet omien meikkiohjeittesi mukaan.
Kirjasta palapelimeikki

4 kommenttia:

 1. Mä oon aina ottanut kosteusvoiteen alta pois.Siksköhän on tullut iho niin kuivaksi.Vaikeeta osata ostaa sopivia voiteita.Kiinnostavia juttuja nää meikkijututkin,joista kirjoitat.

  VastaaPoista
 2. Niin kosteusvoide on tärkeä.Voikun löytäis hyvän kosteusvoiteen,silläkin on merkitystä.Kiitos Kata!

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle Kirsti.On ilo saada "vierailla" täällä sivustollasi.

  VastaaPoista
 4. On mukava,kun kommentoit.Kiva jos pidät blogeistani.
  Minä puolestani tykkään vierailla sinun sivuillasi.

  VastaaPoista