torstai 21. syyskuuta 2017

RAKKAUTTA ILOA

MYÖNTEIYYTTÄ,  RAKKAUTTA, ILOA
              Onnellisuutta kannattaa opetella :) 
              
                Harjoittele myötätuntoa toista kohtaan,♥  Tee ystävällisiä tekoja, ole kannustava. Keskity  läheisemmän ihmisesi hyviin ominaisuuksiin, jos   keskityt  vain  huonoihin puoliin, ne tulevat  todeksi.  Rakasta ja hellittele puolisoasi, osoita hänelle  kunnioitusta. 
Onnellisuuteesi vaikuttavat  ihmisuhteet, varaa niille  aikaa    Ilo, kiitollisuus, rakkaus, innostuneisuus, vaikuttavat elämisen laatuun, ja ihminen kukoistaa. Elä  tässä ja nyt. Halaa läheisiäsi usein.   ♥  Hymyile :)  Naura :) Nuku tarpeeksi   ♥   ( Minä en nuku tarpeeksi,  nyyh... minua koskee,  koskee,  koskee )
.♥

Myönteisesti ajatteleminen  asioista ei tarkoita,että   kaikki  sujuisi aina hienosti. Silti kannattaa  kielteisten rinnalla korostaa enemmän hyviä asioita. Olisi ihanteellista olla hyvien ajatusten enemmistö, kuin kielteisten.. Muuta , ajattelutapaasi, huomaat  ajattelevasi ikävästi, mieti  jokin myönteinen tai  vähintään neutraali asia.
     Elämä  hymyilee. Älä vatvo kielteisiä kokemuksia,käännä ajatukset pois ikävästä ja pahasta. Kirjoita päiväkirjaan kiitollisuuden aiheet nykyisyydestä, menneisyydestä ja tuleevaisuudesta. Olet  kaunis, olet kiva, oli ilo tavata  sinut  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti