torstai 14. syyskuuta 2017

Johanneksen evankeliumi. 11:25- 27.


Jumalan siunausta kaikille lukijoilleni, kommentoijilleni,  satunnaisesti kävijöille.  Jeesus rakastaa sinua,  kannattaa ottaa selvää asioista.  Jumala on todella olemassa,  Jumala loi maailman, Hän lähetti  Poikansa Jeesuksen Kristuksen,  Israelin Messiaan. Jeesus syntyi  sinun syntymäsi,  Jeesus eli sinun  elämäsi,  Jeesus kuoli,  että  sinä saisit  elää,  ja että  sinulla olisi rauha ja Hänen haavainsa kautta olet parattu.♥  Kiitos Jumalalle.  Jeesus ylösnousi,  Hän elää tänäänkin.  Hän  on sama eilen,  tänään ja iankaikkisesti.  Hän sanoo  Johanneksen evankeliumissa 11:25-27.   Jeesus sanoi  hänelle:  " Minä olen ylösnousemus ja elämä;  joka uskoo  minuun,  se elää,  vaikka olisi kuollut.  Eikä yksikään,  joka  elää  ja uskoo  minuun,  ikinä  kuole.  Uskotko sen?  Hän sanoi Hänelle: "Uskon, Herra;  minä  uskon,  että  sinä  olet Kristus,  Jumalan  poika,  se joka oli tuleva  maailmaan.
Jeesus ylösnousi ja Hän on Isän oikealla puolella taivaassa.  Jeesus sanoi opetuslapsilleen: Minä olen rukoileva Isää,  ja Hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti,  totuuden Hengen,  jota maailma ei voi ottaa  vastaan,  koska se ei näe Häntä  eikä  tunne häntä;  mutta te tunnette Hänet,  sillä Hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva..  
Jos joku rakastaa minua,  niin hän pitää minun sanani,  ja minun isäni rakastaa häntä,  ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan. 
Tämän minä olen puhunut teille ollessani teidän tykönänne.  mutta Puolustaja,  pyhä  Henki,  jonka Isä on lähettävä minun nimessäni,  hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa  teitä  kaikesta,  minkä minä  olen teille sanonut.  Rauhan minä jätän teille;  minun rauhani - sen minä annan teille.  En minä  anna teille,  niinkuin maailma antaa.  Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä  peljätkö.    
Jeesus sanoi hänelle:  "Minä olen tie,  totuus  ja elämä;  ei kukaan tule  Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Nämä  löytyy  Johanneksen evankeliumista luvusta 14
Mutta nyt minä menen  hänen tykönsä,  joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: "Mihin sinä menet?".   Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne. Kuitenkin minä sanon teille totuuden:  "teille on hyväksi, että minä menen pois.  Sillä ellen minä mene pois,  ei Puolustaja tule teidän tykönne, mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.  Ja kun hän tulee,  niin hän näyttää maailmalle synnin  ja vanhurskauden  ja tuomion:  Synnin,  koska he eivät usko minuun;  vanhurskauden, koska minä  menen Isän tykö,  ettekä te enää minua näe, ja tuomion,  koska tämän maailman ruhtinas o tuomittu.  Minulla on vielä paljon sanottavaa teille,  mutta te ette voi nyt sitä kantaa.  Mutta kun Hän tulee,  totuuden Henki, johdattaa hän  teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se,  mitä hän puhuu,  ei ole hänestä itsestään;  vaan minkä hän kuulee,  se hän puhuu,  ja tulevaiset hän teille julistaa.
Hän on minut kirkastava,  sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.  Kaikki mitä Isällä on, on minun;  sentähden minä sanoin,  että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille. Joh. 16:sta luvusta löytyy nämä.
Ja vielä yksi kohta. Joh 13-luku  Uuden käskyn minä annan teille,  että rakastatte toisianne,  niinkuin minä olen teitä  rakastanut - että tekin niin rakastatte toisianne.  Siitä kaikki tuntevat  teidät minun opetuslapsekseni,  jos teillä on keskinäinen rakkaus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti