keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Joh. 4-luku


                                               


Ihania kukkia  iloksenne!
  Ilo Herrassa on teidän väkevyytenne  sanotaan  Nehemian kahdeksannessa luvussa,  se oli muistaakseni  kymmenes jae-
  Kiitä Herraa sinun  Jumalaasi,  älkäkä unohda mitä  hyvää  hän on tehnyt  sinulle,  ne on jostain psalmista 
ja  Ihaninta ihmisessä  on hänen laupeutensa,
Hiljenny Herran edessä  ja odota  häntä.
 Jeesus vastasi ja sanoi  hänelle: "Jokainen,  joka juo  tätä  vettä,  janoaa jälleen,  mutta joka juo sitä  vettä, jota minä hänelle  annan,  se ei ikinä janoa; vaan se vesi,  jonka minä hänelle  annan,  tulee hänessä sen veden   lähteeksi,  joka kumpuaa iankaikkiseen  elämään".
Nainen sanoi hänelle: "Herra,  anna minulle  sitä  vettä,  ettei  minun tulisi  jano eikä  minun tarvitsisi käydä  täällä ammentamessa".
  Jeesus sanoi hänelle:  "Mene,  kutsu  miehesi ja tule  tänne".
Nainen vastasi ja sanoi:  "Ei minulla ole  miestä".  Jeesus  sanoi  hänelle:  "Oikein  sinä  sanoit:  "Ei  minulla  ole miestä",
  sillä  viisi  miestä  sinulla  on ollut,  ja se joka  sinulla  nyt  on,  ei ole  sinun  miehesi;  siinä  sanoit  totuuden.." 
Nainen sanoi  hänelle:  "Herra,  minä  näen,  että   sinä  olet  profeetta.
.  Meidän  isämme ovat  kumartaen  rukoilleet tällä  vuorella;;  ja te sanotte,  että  Jerusalemissa  on se paikka,  jossa tulee  kumartaen rukoilla."
Jeesus sanoi  hänelle:  "Vaimo,  usko  minua!     Tulee  aika,  jolloin ette rukoile  Isää tällä  vuorella  ettekä  Jerusalemissa.
Te  kumarratte  sitä,  ,  mitä  ette  tunne;  me kumarramme  sitä,  minkä  me tunnemme.  Sillä pelastus on  juutalaisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti