maanantai 18. syyskuuta 2017

Pian Suomessa on eduskuntavaalit.  Vaaleissa valitaan 200 kansanedustajaa.  Me äänestämme ennakkoon kotiäänestyksessä,  vaalitarkastajat tulevat meille, näin ollaan äänestetty  vuosikausia.  
 Omaishoitaja voi äänestää samalla hoidettavansa kanssa.  Kumpa  äänestäjät miettisivät tarkkaan kenelle ehdokkaalle antavat äänensä, sellaiselle, joka arvostaa perinteisiä  kristillisiä arvoja, että voisimme elää Suomessa,  jossa vallitsee rauha  ja siunaus


 Israelissa oli tällä viikolla  parlamenttivaalit. Ja Benjamin Netanjahun puolue  voitti,  ja olen siitä iloinen. 
Media on länsimaissa ja Suomessa epäoikeudenmukainen.  Israelia  syytetään,  vaikka se ei ole  aina niin,  vaan ympärillä olevat  maat,  isot maat ottaisivat sen pienen Hämeenläänin kokoisen Israelin pois juutalaisilta.  Olen lukenut  historiallisia tosiasioita.  Ihmettelen ihmisiä,  jotka kirjoittavat lehdissä  täysin tietämättä oikeaa kantaa Israelista,  ja kyselevät miksi Israel tekee niin pahasti palestiinalaisia kohtaan, Israel vaan puolustaa maataan, ja kansalaisiaan,  eikö täälläkin tehtäisiin niin,  jos meidän maahamme ammuttaisiin vuosikausia  raketteja, ja  eikö siihen mitenkään reagoitaisi. Sodassakin Israel ilmoittaa ihmisille milloin pommitetaan taloa,  että asukkaat ehtivät pois.  Toisinpäin ei ilmoitettaisi sitä.  Tutkimusten mukaan,  kun medioitten eri tahot ovat moittineet Israelin aihettaneen monien lasten tappamisen,  lapset" ovatkin olleet sotilaita. Siellä olevat toimittajat eivät saa kertoa mitään maailmalle,  vaikka ovat nähneet vääryyttä,  pitää sanoa,  että  Israel on syyllinen. Tunneleita Israelin tuhomiseksi on tehty lapsityövoimalla,  jotka sitten on surmattu, heidän oman kansansa lapsia. Suomen varoilla on tuettu  lapsille suunnattuja kesäleirejä,  jossa pikkulapsia opetetaan vihaamaan juutalaisia,  heiltä kysyttiin mitä heille opetettiin,  lapset sanoivat:  ´juutalaiset on tapettava´,  ja se maa on kuulemma heidän. Lasten koulukirjoissakin sanotaan juutalaisten syyllistyneet kaikkeen pahaan,  ja kartoissa ei ole maata nimeltä Israel.  Oikeasti se on juutalaisten maa,  kun Israel itsenäistyi, hyökkäsivät arabit, joilla on suuret maat, ottamaan sen pienen läntinkin itselleen,  sitä on vaikea  ymmärtää. Ja  tiedättehän, että Palestiina on ollut maantieteellinen nimi  määrätylle alueelle,  ei minkään kansan nimi. Ja samoja "palestiinalaisia" on Jordanilaiset , jos mennään maan nimen mukaan,   Palestiinan  ja  Israelin  aluetta ovat  juutalaiset asuttaneet huomattavasti kauemmin kuin  muut kansaryhmät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti