maanantai 31. elokuuta 2009

MEIKIN POISTAMINEN

MEIKIN POISTAMISEEN PITÄISI UHRATA AIKAA YHTÄ PALJON KUIN SEN TEKEMISEEN! IHON KUNTO RIIPPUU OSITTAIN SIITÄ, MITEN HUOLELLISESTI SITÄ HOIDETAAN - ja puhtaus on hoidon tärkein osa. Meikkiaineita kuulee usein syytettävän siitä, että ne ovat ärsyttäneet ihoa tai aiheut taneet näppylöitä. Ihotautilääkärien näkemys on aika kolkko: huono ihohygienia on useimmissa tapauksissa ärsytyksen syy. Meikin
poistamiseen tarvitaan: silmämeikinpoistoaine, puhdistusemulsio ja kasvovesi
-- SILMÄMEIKIN POISTO
Silmämeikinpoistoaine säästää silmänympäryksen herkkää ja helposti venyvää ihoa. Monet puhdistusemulsiot poistavat silmämeikinkin, mutta tulokseen pääsemiseksi silmän aluetta pitää venyttää, vanuttaa ja hangata. Sen sijaan silmämeikinpoistoaine hoitaa homman parilla keveällä pyyhkäisyllä.
- TEE NÄIN:
1. Kostuta vanutuppo vedellä. 2. Purista se puoli kuivaksi. 3. Kostuta tuppo silmämeikinpoistoaineella. 4. Paina tuppo suljetun silmän päälle, anna aineen vaikuttaa parikymmentä sekuntia. 5. Pyyhi silmämeikki pois kuljettamalla vanutuppoa ylhäältä alas ripsien suuntaan, sitten silmän ulkonurkasta nenän suuntaan.
-Valmiit silmämeikinpoistolaput ovat helppokäyttöisempiä, mutta ne sisältävät öljyä, joka aiheuttaa joillekin luomien turvotusta.
--KASVOJEN PUHDISTUS
Puhdistusemulsio eli puhdistusmaito ja puhdistusgeeli ovat yleisimmät meillä käytettävistä ihonpuhdistusaineista. Siitä huolimatta niitä käytetään väärin.: ainetta huitaistaan kasvoille ja huuhdotaan saman tien pois vedellä. Puhdistusemulsion on saatava vaikuttaa, jotta se irrottaisi meikin.
- TEE NÄIN:
1. Ota puhdistusemulsiota kämmeniin.
2. Hiero sitä kasvoille rauhallisesti ja perusteellisesti pyörivin liikkein.
3. Anna vaikuttaa hetki.
4. Kostuta kädet ja hiero kasvot kertaalleen läpi. Monet emulsiot ja geelit rupeavat tässä vaiheessa vaahtoamaan.
5. Huuhdo kasvot useaan kertaan haalealla vedellä.

2 kommenttia:

  1. mä en miltei koskaan(tosi harvoin vaan)poista meikkejä yöksi.Sit mulla onkin tosi kuivettunut iho.Mulla ei taida ees olla silmämeikinpoisto ainetta...en tiedä.Joskus voitaisiin enemmän puhua näistäkin asioista.Tässä oon kyllä laiminlyönyt ihoni hoitoa.Jospa se sen takia on välillä huonossa kunnossa.Kitos opastuksesta ja muistutuksesta.Täytyy yrittää jaksaa.

    VastaaPoista
  2. Joo,voitais keskustella,se olisi kivaa.En itsekään oikeaoppisesti tule putsattua Meinasin kuitenkin tehdä siihen lisää ja tuoda vähän poikkeavan näkökulman.Että joku voide aiheuttaa,ehkä näppylöitä.

    VastaaPoista