keskiviikko 26. elokuuta 2009

KULMAKIVESTÄ APUA LÄHELLE ja KAUAS

NOKIAN SEURAKUNNAN KAHVILA- PUOTI KULMAKIVI on avajaispäivänsä 28.10.2003 jälkeen kerännyt lähellä ja kaukana elävien ihmisten tukemiseen yli 141 000 euroa. ...Tämä on mahdollista suuren vapaaehtoisjoukon ison ja uskollisen työn sekä Kulmakiven asiakkaiden turvin. ...Nokialaiset ovat monin eri tavoin ottaneet Kulmakiven asian omakseen......Kulmakiven tuotto jaetaan puoliksi lähetystyön ja diakoniatyön kesken. Lähetyksen osuudella tuetaan kaukaista ja diakonian osuudella lähellä asuvaa nokialaista lähimmäistä....... ........Lisäksi
Kulmakivi on viime vuosina osallistunut kirkon diakoniatyön yhteisvastuukeräyksiin ja Suomen Lähetysseura ry:n tasauspäiväkeräyksiin.
-- Kulmakivi on tärkeä vapaaehtoisen lähetyskannatuksen kanava, jonka tuotolla tuetaan paitsi oman seurakunnan nimikkolähettien ja lähetyskohteiden työtä, myös monenlaisia lähetyksen ajankohtaisia projekteja.
-- Avustuskohteista ja summista päättää palvelun johtokunta ja jaettava summa on tiedossa kirkkovaltuuston vahvistaman tilinpäätöksen jälkeen.
-- Nokialla vapaaehtoisten tekemä hyvä työ on auttanut vähävaraisia kotipalvelun asiakkaita useana jouluna vaate- ,ruoka- ja muissa kodin hankinnoissa.
-- Diakonia on jakanut monia jouluavustuksia, tukenut omaishoitajia ja hoidettavia sekä lastenkotia.
-- Varoilla on esimerkiksi tuettu sijaisperheitä, kehitysvammaisia, mielenterveyskuntoutujia sekä hankittu lahjoitettavaa materiaalia, kuten näkövammaisten Luukkaan evankeliumeja ja selkokielistä hartauskirjallisuutta.
- Kulmakivi avaa kesätauon jälkeen ovensa jälleen tänään maanantaina. Kulmakivi on auki maanantaista perjantaihin kello 10- 17.
Nokian Uutiset 3.8.2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti