perjantai 11. kesäkuuta 2010

Suomen World Vision

Eikö olekin suloinen tämä meidän lapsenlap semme pikku Miltsu tyttö. Hän on niin aito, tosi hauska, hän hassuttelee, ei voi kuin ihailla ja rakastaa.
Uskon, että sinäkin ihailisit näin valloittavaa tyttöä, jos tuntisit.
Oikeasti kaikki maailman lapset ovat tärkeitä, arnokkaita ja valloittavia, ja kaikilla on joku läheinen, joka rakastaa heitä, tai ainakin pitäisi olla.
Milla on myös vielä alle 5- vuotias, allaolevassa kirjoituksessa käsitellään pienten alle 5- vuotiaiden lasten terveysasiaa. Mallina kolmessa kuvassa Milla.

WORLD VISION
Maailmassa kuolee joka päivä 24 000 alle 5- vuotiasta lasta - 99 prosenttia heistä kehitysmaissa. Iso osa näistä lapsista menehtyy ennaltaehkäistävissä tai hoidettavissa oleviin sairauksiin. Malariaan auttaisivat malariaverkot, ripuliin hyvä hygienia ja puhdas vesi. Useampia sairauksia vastaan on olemassa lääkkeet ja rokotteet.
Paljon on tehtävissä pelkästään koulutuk senkin keinoin -opettamal la, näyttämäl lä ..ja kannustamalla. Mutta myös varoja tarvitaan: terveyspalveluiden lisääminen, asiantuntijoiden palkkaaminen, lääkkeet, rokotukset ja puhdas vesi ovat kaikki tarpeellisia lasten terveyden edistämiseen tähtäävässä työssä.
Lapsikeskeisenä järjestönä toimintamme painopisteenä on etenkin pienten lasten terveyden edistäminen ja lapsikuolleisuuden vähentäminen. World Vision on mukana vähentämässä lapsikuolleisuutta kolmannekseen seuraavan viiden vuoden aikana YK:n vuosituhattavoitteiden mukaisesti.
♥♥
Terveet lapset saavat hyvän alun elämäl leen. He ovat yhteiskun nan tulevaisuus. Hyvinvoivat lapset ja nuoret osallistuvat yhteisön kehittämiseen, jaksavat käydä koulua sekä hankkia vanhempana ammatin ja toimeentulon.
Teidän tuellanne Suomen World Visionin on mahdollista luoda tehokasta ja kestävää kehitystä kaikissa ohjelmissa ja erityishankkeissa. Verkostomme kautta vaikutamme lasten terveyteen maailmanlaajuisesti.
Suomen World Vision 1/2010 lehdestä poimittua.

Myös R- kioskit Suomessa ovat mukana edistämässä lasten terveyttä: tulevana kesänä jokaisesta Ärrävesi- pullosta lahjoitetaan 20 senttiä Sri Lamkassa sijaitsevaan Kalpituan aluekehitysohjelmaan. Tuella parannetaan puhtaan juomaveden saatavuutta alueella.

6 kommenttia:

 1. Milla on niin suloinen näissäkin kuvissa:)
  Toiovottavasti olet jo tervehtynyt.Oliko sulla pahakin flunssa?Mun kurkku kipu on parempi.Vielä yskittää,mutta kehkoista irtoo varmaan limaa pois.Sen sijaan suukipu on tosi sietämätöntä.Ja se,ettei jaksa oikein tehdä mnitään.Mutta tälläistä joskus vain on,kyllä se varmaan kohta luulis loppuvan.Sulle rakkaalle toivotan paljon voimia ja terveyttä.Halauksin.Kata

  VastaaPoista
 2. She adorable! Very angelic :-)

  VastaaPoista
 3. Heippa Kirsti ystäväni,pitkästä aikaa!:)Vihdoinkin pääsin tulemaan tänne.Onpas teillä suloinen lapsenlapsi:)Hetkinen...Hmm,kun oikein tarkasti pinnistelen ja ponnistelen muistia,niin taidan kyllä muistaa,tuollaisen suloisen Miltsu tytön,joka on aivan samannäköinen.Mistäköhän syystä.Osaisitko vastata tähän mysteeriin?:)Olet saanut paljon tärkeää tietoa,se on mielenkiintoista!!!Kiva,kun minunkin blogeihini pääsee taas:)Kiitos paljon vierailuistasi niissä!!!:)Olet aina hyvin tervetullut minun jokaiseen kolmeen blogiini,milloin vaan,vaikka 20 kertaa päivässä:)!!!T:ystäväsi,Jani!!!Olet meille rakas ja tärkeä!!!Tervetuloa taas blogeihini!;)

  VastaaPoista
 4. Hei Katariina kultaseni!
  Nyt vasta huomioin näihin kommenteihin vastaamista.
  On Milla suloinen.
  Minulla on vielä vähän nuha,flunssaoireet alkavat onneksi loppumaan.
  Miten sinä voit tänään? Suukipu on kauheaa,kumpa pian pääsisit siitä.
  Toivon rakas Katariina,että hengitysvaivat ja suu paranevat.
  Olet ihana!
  Jumalan siunausta enkelini!
  t. äiti

  VastaaPoista
 5. Hello Sashindoubutsu!

  Thank you for your words beautiful!

  Have a nice weekend!

  VastaaPoista
 6. Heido Jani ystäväni!
  Kiitos tervetulleesta kommentistasi!Kylläpä kovin vaikean mysteerin
  minulle annoit,voi hyvänen aika miten tästä selviän.
  Siis sinä pinnistelit ja ponnistelit muistilokeroitasi... ja sitten muististasi ilmeni tieto Miltsu tytöstä hmm, nyt minun täytyy laittaa mietintämyssy päähäni ja katsotaan onko siellä yhtikäs mittään.
  Mietintä myssy päässä taisi auttaa:)

  Tottakai tulen blogeihisi,kiva kun ei "poliisi" tule nyt.

  Ihania sanoja,kiitos Jani!
  Sinä Jani ja Kata olette tosi rakkaita ja tärkeitä minulle/meille.

  Jumalan siunausta!
  Toivottavasti Kata paranee pian.

  VastaaPoista