keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kesä jatkuu...

Kesä on suloisuuden aikaa, luonto on vehreää, se kuin "elää". Keväällähän kaikki heräsikin eloon, puhkesi kukkaan sanotaan, ja nyt saamme elää sitä aikaa. Ulkona ei ole enää kylmä, niinkuin oli talvella. Vuodenajat ovat meille lahjaa , emme kai osaisi nauttia kevään heräämisestä niin kuin nyt.

Me ei sitten päästykään Villen lakkiaisiin. Severi, Kristiina ja tytöt edustivat meitä. Kristiina oli tehnyt sinne täytekakut ja oli kysytty tekemään seuraaviinkin juhliin, niin hyvää oli ollut. Kristiina on mestari kakkujen tekemisissä, Katan ja Janin häihinkin hän teki ne herkulliset täytekakut. Onnea Villelle ja kaikille ylioppilaille!
Onnittelut myös kaikille valmistuneille! Ja koululaisille hauskaa kesälomaa!
MÄ JEESUKSESTA LAULAN
Mä Jeesuksesta laulan, Hän yksin lohduttaa. Hän elämänipäivät armollaan kirkastaa. Kun Hältä tunnon rauhan ja laulumielen sain mä Jeesuksesta laulan ilossa, murheessain.
Mä Jeesuksesta laulan, Hän kuoli ristillään, tien aukaisi Hän mulle kuolosta elämään.
Mä Jeesuksesta laulan, kun rauhaa nauttien mä Herran armotöitä ja teitään muistelen.
Mä Jeesusksesta laulan, ei toista hellempää. Hän armon, kurin kautta mua luonaan pidättää. Hän eksymästä estää, on uskollinen ain. Nyr enkö Häntä kiittäis siis aina laulullain.
Mä Jeesuksesta laulan nyt kotimatkalla ja kerran autuaana taivahan riemussa.
Siel luona elon virran, laaksoissa Eedenin mä Jeesusksesta laulan paremmin puhtaammin.
Amerikkalainen kirjailija Fanny Crosby kirjoitti elämänsä aikana noin 8000 runoa. Niistä useita ovat säveltäneet Ira D Sankey sekä liikemies ja säveltäjä William H Doane. Mä Jeesuksesta laulan on sävelletty vuonna 1875. E. Tamminen suomensi sen 1881, ja vuosisadan vaihteesta lähtien laululla on ollut pysyvät sijansa Hengellisiä lauluja ja virsiä -kokoelmassa.

2 kommenttia:

 1. Kauniit ja rohkasevat sanat tossa laulussa.
  Kiitos!<3Toivottavasti tekin ootte jo siä alkaneet tervehtyä!Jumalan siunausta ja varjelusta !

  VastaaPoista
 2. Se laulu on kaunis,ja niinkuin sanoit rohkasevat sanat.
  Nenä vähän täyttyy,mutta muuten aika mukavasti siltä osin.
  Teillekin rakkaat varjelusta ja siunausta!

  VastaaPoista