tiistai 22. kesäkuuta 2010

Rukous

Suurinta mitä voin tehdä toiselle ihmiselle, on rukoilla hänen puolestaan. Jos odotamme hetkeä, jolloin ymmärrämme täydellisesti mistä rukouksessa on kysymys, emme rukoile koskaan.
Ylin päätösvalta jää Jumalalle. Itse turvaamme jatkuvasti Häneen. Jumala puhuu meille kieltä, jota ymmärrämme, Hän sanoo, että Hän vastaa rukouksiimme. Ja koska Hän on niin sanonut, Hän on myös sitä tarkoittanut. Jeesus sanoo: "jos te pyydätte, niin minä teen. Selvästi käy ilmi, että ellemme pyydä, ei Jeesuskaan ryhdy toimeen.
Huomatkaa, ettei Hän sano - minä autan teitä tekemään sen. Hän sanoo:" Minä teen sen."
Miksi Jumala tahtoo vastata rukoukseen? Miksi Jeesus sitoutuu toimimaan meidän pyynnöstämme? Siihen Hän vastaa vain: - Jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa.
Esirukous on epätoivon rukousta. Rukoillaan totisesti muiden puolesta.

Ihmiset eivät joudu eroon Jumalasta, kadotukseen syntiensä takia, he joutuvat sinne siksi, että he hylkäävät Kristuksen kärsimän sovituksen.
Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen. Sitä joka uskoo Häneen ei tuomita, mutta se, joka ei usko on jo tuomittu.
Miksi ihminen tuomitaan kadotukseen? Siksikö, että hän varastaa, valehtelee, kiroilee tai juopottelee? Ei, häntä ei tuomita sen perusteella, mitä hän on tehnyt, vaan mitä hän on jättänyt tekemättä. Hän on JÄTTÄNYT USKOMATTA.
Kun Kristus vuodatti verensä, Hän maksoi lunnaat kadotettujen sielujen puolesta. Kun Jumala herätti Hänet kolmantena päivänä kuolleista, Hän löi laskuun leiman KOKONAAN MAKSETTU.

2 kommenttia:

 1. Todella todella mahtava postaus rukouksesta ja rukouksen voimasta.Rukouksen voima on suuri.Jeesus on maksanut kaiken meidän puolestamme.

  Huomenna olemmekin ihan vaan kotosalla,kun sää voi olla epävarmaa.Mutta kakun ajattelin leipoa=)Kiitos siis avusta.Muuten emme olisi saaneet ostetuksi siihenkään tarvittavia aineksia.

  olet niin kultainen♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos rakas Katariina kommentistasi,iloitsen siitä!Ihmeellinen Jeesus,Hän on maksanut kaiken meidän puolestamme.
  Rukous on tärkeää,sen voima on suuri.

  Sää taitaa olla epävakaista,on kai luvattu sadetta ja ukkoskuuroja.

  Torstaina oli lämmin päivä,luulisin.

  Olipa hienoa jos voitiin
  olla avuksi teille kultaset,
  kyllä kakkua ja herkkuja pitää juhannuksena olla.
  Teillä on varmasti ihanaa kotona.
  Nam-kakkua,lähetä pari palaa maistiaiseksi:)
  Siunausta!
  Olet ihana ja rakas! ♥♥

  VastaaPoista