keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Heleää heinäkuuta

Se on totta ettei perässä pysy, tarkoitan tätä ajan kulumista,niin nopeeta tämä on, kun on jo heinäkuu. Onhan tätä kesää vielä, ei kannata surra. Olen ollut niin väsynyt, johtuen kiputiloista, kun koskee kovasti en voi nukkua. Tämä on ollut vuosikausien taistelua, mutta olen joka päivä kiitollinen läheisilleni ja voin sanoa olevani onnellinen, en tuskistani, en kärsimyksistäni, mutta Jumalan huolenpidosta ja mieheni rinnalla kulkemisesta. Tiedän Jumalan rakastavan minuakin. Odotan paranemista, koska Jumala on luvannut parantaa.

2. Kantakaa toistenne kuormia, niin täytätte Kristuksen lain.
3. sillä jos joku luulee jotakin olevansa, vaikka ei ole mitään, niin hän pettää itseänsä.
4. Mutta tutkikoon kukin omat tekonsa, ja silloin hänen
kerskaamisensa on vain siinä, mitä hän itse on, ei siinä mitä toinen on.
5. sillä kunkin on kannettava oma taakkansa. 6. jolle sanaa opetetaan, se jakakoon kaikkea hyvää opettajallensa. 7. Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Gal. 6:1-7
Ensimmäistä jaetta en kirjoittanut, mutta voitte lukea sen. Sekä Gal. 6:8-10 kuuluu kokonaisuuteen.
Iloista päivänjatkoa rakkaat lukijani!

Kiitos, kun jaksoitte lukea ja mukavaa, kun olette olemassa!
♥♥

8 kommenttia:

 1. Hei taas!♥

  Samaa minäkin oon ihmetellyt,miten nopeesti tää aika on mennyt,tänään tuli jo syyskuvasto postin mukana.Mutta onneksi kuitenkin tässä on vielä kesää jäljellä.Huomenna mennään Irjalle ja Riko on siä kans.Viedään se sit varmaan taas kotiin ja saa ajaa meiän autolla.Huomenna on aika rankka päivä varmaaan kun ollaan aamusta asti menossa.Miten siä jaksellaan nytten?
  Toivottavasti kivut olisivat helpottaneet?
  Muistan rukouksissa.Siunausta ja varjelusta.

  VastaaPoista
 2. Heippa,Kirsti ystävä!Niin kyllähän tää aika menee tosi nopeasti!Ajattele,ensi kuun jälkeen on jo syyskuu:)!!!Ikävää,kun sinulla on kipuja,etkä saa nukuttua.Aina tai monestikkaan ei tiedä,että mikä tarkoitus näillä kärsimyksillä on,ja mikseivät ne jo loppuisi.Monesti ajattelee,että toiset ihmiset joutuvat kärsimään jo yli voimiensa,eikö niin?Tuntuu kurjalta,kun meillä ei ole vastauksia näihin kysymyksiin:)Mutta olet meille rakas ja tärkeä!!!Ja muistamme sinua rukouksin:)!!!Kiitos muuten ihanasta nimpparikortista:)!!!Oli myös tosi kiva,kun vierailit mun blogeissani:)!Joo,Lontoossa on kyllä valtavasti ihmisiä!SuurLontoon alueella n.12 miljoonaa ihmistä,ja koko Britanniassa n. 60 miljoonaa!!!Kun Suomessa on vain n. 5,4 miljoonaa:)Kyllä olisi Katan kanssa kiva päästä siellä Lontoossakin käymään esim.Shoppailemassa:) Kiva kun pidit myös niistä koripallo videoista.:)Kyllähän sekin on tosi vauhdikas ja näyttävä urheilulaji,ja USA:ssa todella suosittu!Kyllä niitä koreja voi "yrittää"heittää paikaaltaankin,jos vaikka silloin tällöin onnistuisi:)Sä varmaan onnistuisit,kun sullahan on sitä tarkkuus ominaisuutta!:)Mutta nyt taidan lopetella tältä erää.Alamme valmistautua nukkumaan,kun huomenna on aikainen herätys,ja paljon asioita:)Tervetuloa taas vierailulle blogeihini.T:Jani,ystäväsi!!!

  VastaaPoista
 3. Hei kiva Kata1
  Elloksen syyskuvasto tuli, mutta en avannut vielä muovia, vaan se päätyi odottelemaan tiettyyn laatikkoon sopivaa ajanjaksoa.:)
  Asuuko Riko siinä lähellä?Ajokortinko hän saa vai sai? Kuka hän olikaan?
  Jaksamista rankkaan päivään! Viekää Irjalle terveisiä!
  Kiitos rukouksista kulta,ne ovat tärkeitä!
  Minä olen koko ajan ollut kivuissa,silloin joutuu ottamaan enemmän lääkettä,eikä tiedä mitä ne vaikuttavat.Mutta ei itse voi tehdä mitään,ei ihminen voi ottaa mitään ellei Jumala anna taivaasta.
  Sakari nukkuu, koitan olla hiljaa, kun Kristakin on täällä.
  Herra siunatkoon sinua!

  VastaaPoista
 4. Hei Jani ystäväni!
  Teidän pitäisi päästä joskus Lontooseen kaupparetkelle,oikein kunnon häämatkalle.
  Meitä suomalaisia näyttää olevan "kourallinen",sekin pikku kourallinen. Mutta saamme olla ylpeitä omasta Suomalaisesta identtiteetistämme,kumpa mahdollisimman moni kansastamme pelastuisi.
  Ihmisiä on valtavasti, ihan mykistyy,kun kuulee niitä lukuja. Kiitos Jani tiedoista,ehkä suurinpiirtein olisin tiennyt maamme väkiluvun,mutta Lontoon ja Britannian asukasmääristä en hituistakaan,vaikka sinä olet ne maininnut.
  Koripallo on kivaa,sitä olisi mukava pelata. Koreihin heitto tarkkuutta en välttämättä omista, mutta innostusta olisi.
  Niin meillä ei ole vastauksia kärsimyksen ongelmiin.Kiitos Jani sanoit kauniisti,että olen rakas ja tärkeä teille ja että muistatte rukouksin, minä olen onnellinen sinusta rakas vävypoika ja Katasta,olette ihania,tärkeitä ja rakkaita.
  Poikkesin blogeissasi,mutta Sakarin nukkumisen vuoksi en voinut kuunnella mitään,joten se jäi,ehkä täksi tai huomiseksi päiväksi.
  Nukkukaa hyvin,ja voimia päivään!

  VastaaPoista
 5. Hei, Kirsti! Viikot todella viuhuvat! Heinäkuun helteet ovat täällä totta ja lisää taitaa olla luvassa....

  Pahoittelen kipujasi :(
  Jumala kuulee rukouksemme ja pyyntömme, näin uskon. Hän tietää, että tahdomme sinun parantuvan. Minä en tiedä, miksei Hän ole vielä sinua parantanut.
  Meillä itse kullakin on omat kipumme ja vaivamme. Jumala jostakin syystä sallii koettelemuksia meille, vaikka Hän haluaa meille hyvää. Hän ymmärtää meitä paremmin sen, mikä meille on hyväksi. Hän haluaa, että pysymme Häntä lähellä ja olisimme vieläkin lähempänä. Usein vaikeudet laittavat olemaan mahdollisimman lähellä Jumalaa ja turvaamaan yksin Häneen.
  Uskotaan ja luotetaan, että Jumala on apumme ja turvamme ja että kaikki yhdessä vaikuttaa parhaaksemme.

  Siunattua heinäkuuta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Nurkkalintu,olipa mieluista tekstiä,oikeasti tiedän Jumalan tietävän paremmin,mikä meille on hyväksi.Hän kutsuu lähemmäksi,Hän tietää kaiken meistä,ihmeellistä,Hän silti rakastaa ja antaa anteeksi.
  Ehkä Hän odottaa minun kiinnittävän katseeni Häneen, eikä siihen paranemiseen.
  Minä nimittäin olen ajatellut paljon,mitä teen,kun paranen,mitä laitan päälleni,kun taas pyöräilen,menen kävelylle,menen uimaan.
  Minun tulee tehdä parannusta tästä asenteestani, ja kääntää katseeni Häneen. Minä tahdon olla oikealla mielellä,ja etsiä Jumalaa totisella sydämellä.Jos sinä muistaisit minua rukouksin Nurkkalintu.
  Se on totta,että kun on vaikeaa,silloin huutaa Jumalan puoleen,niin minäkin,mutta varsinkin kesällä minua kiusaa nuo kaikki tekemiset,mistä olen jäänyt paitsi.
  Mutta kaikki yhdessä vaikuttaa meidän parhaaksemme.
  Hyvää yötä ystäväni,Jeesus olkoon kanssasi!

  VastaaPoista
 7. Kirsti, kiitos! Jeesus on kanssamme.
  Minä muistan sinua ja perhettäsi rukouksissani. Esirukouksissani ovat kaikki blogissani löytyvät lähimmäiset.

  Siunausta sunnuntaille!

  VastaaPoista
 8. Kiitos,Jeesus on kanssamme,siitä saa ihminen riemuita!
  Kiitos kun muistat meidänkin perhettä, tämä perhe on kovin rikkinäinen.
  Kiitos Jumalalle kaikesta ja sinusta!

  Siunausta myös sinne teille!

  VastaaPoista