perjantai 25. kesäkuuta 2010

Juhannusaatto

NÄitä ihania ruusuja etsin kuvavalikoimistani ja löytyi viimein. Juhannusaatto meillä on herttainen, kesätaivas on sininen, pirtti on jo pesty puhtoinen, pihamaakin laastu on. Koivujen lehvät portailla huiskii kesän riemusta pihlajat kuiskii, metsiköstä kielot kannettiin, sinikukat huoneisiin. Näin laulun sanoin, enpä tiedä menikö sanat oikein, mutta näin muistin. Ollaan saavuttu taas keskikesän juhlaan, juhannukseen. Olemme mieheni kanssa kahdes taan kotona. Pian Krista tulee, ainakin illaksi, hän on Susannan luona laulamassa. No meillä on ollut mukavaa järjestelyjen merkeissä. Laitetaan yksi kaappi pois tv-huoneesta, ja makuuhuoneesta siirrettiin jo lasihyllykkö viereiseen huoneeseen. Iso osa esineistä saa uuden kodin kirpputorilla, niin meille tulee vähän väljempää. Siltikin tavaroita näyttää olevan melkoisesti. Olen päivitellyt tätä aiemminkin, siis tavarapaljoutta.

Onkohan teillä muilla tälläistä ongelmaa? Täytyy luopua vielä paljosta roinasta ja
aion sen tehdä.
Tähän keräysintoon vaikutti osaksi, että jos lapset tarvitsee, ja osaksi haluaminen jotain kaunista. Tunnustaa täytyy, että itselleni etupäässä niitä kuitenkin tahdoin, uskottelin mielessäni, että lapsille kerään.
Mutta nyt näyttää lapsilla olevan kaikkea, ja kaunista on tullut tähän kotiin, liikaakin.
Oli tarkoitus kertoa muutama sana juhannuksen raamatullisesta tiedosta, laitan siitä seuraavaan postaukseen.
Hyvää juhannusta ystäväni, olkoon se siunattu!


4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit kuvat sinusta.kiva kun menitte ostamaan jäätelöt!=)Huomenna meillä on siivous päivä.Paljon on meillekkin sitä tavaraa kertynyt.
  Rukoillaan toistemme puolesta.

  Ihanaa juhannusviikonloppua ja siuanusta kilokaupalla ja enemmänkin!!<3

  VastaaPoista
 2. Kiva tori tapahtuma muuten tossa ekassa kuvassa;)

  VastaaPoista
 3. Hei rakas!
  Rukoillaan toistemme puolesta,se on tärkeää.Eihän tässä muuten jaksa.

  Siivootte yhdessä?Kävimme ihan äskettäin blogissasi,siksi tiedän siivoussuunnitemastanne. Ihania kakkuja olet tehnyt,oikea kakkumestari.
  Tavaraa kertyy, minä olen ihan innoissani etsimässä tavaraa kirpulle.,mutta en jaksa paljon mitään tehdä.Harmi,se on senvuoksi hidasta touhua.

  Me ei oltu siellä tänään, mutta silloin mulle ostettiin sieltä paita ja jätskit kummallekin,tietysti.:)
  Kiitos siunauksista,täältä tulee sinne samalla mitalla.
  Jakselkaa kivat! ♥

  VastaaPoista
 4. Sinäkin olet tosi kiva♥Pistin sulle tekstarilla lisää tosta jutusta.Kiva kun Jani ite sano että hänkin auttaa.Sovimme sitten että koitamme yhdessä siivoilla rauhalliseen tahtiin.Katotaan sitten sen jälkeen miten selkämme kestävät,mutta haluamme kokeilla yhdessä.Ei joskus ois uskonut et Jani voisi sanoa noin,mutta kyllä vain.Oli ihana lukea kuulumisianne rakas.Toivottavasti tietokone toimisi kunnolla.

  Tavaraa tulee täältäkin paljon kirpulle:D
  Mukavaa viikonlopunjatkoa!Nyt suljen kohta koneen,että päästään eteenpäin.Halauksin.Kata

  VastaaPoista