sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

"Etukäteisjuhlilla"

Minttu avasi tälläisen paketin, ja löysi näin upean lahjan, kaikkien mielestä tämä oli jännittävin paketti. Kaikkia nauratti "paketista" löytyvän ilme, se oli niin liikuttava . Varsin kin tytöillä oli hauskaa ja kun vaari liiteli balettiaskelin huoneen poikki, ei naurusta tahtonut loppua tulla. Salla näytti vaarille miten tanssitaan balettia, sitten taputukset töyttivät huoneen, niin suloinen meidän ballerinamme oli.
Eilen olimme "etukäteissynttäreillä" Sallan ja Millan luona, Molemmilla tytöillä on syntymäpäivä heinäkuussa, mutta Kristiina haluaa pitää ne pois alta meidän osalta jo nyt. Koska heinäkuussa heillä on loma suunnitelmia ja vieraitakin on tulossa.
Sitten hän pitää Millalle omat lapsisynttärit ja Sallalle omansa. Sallalle järjestetään Hop Lop synttärit, johon kutsutaan eskarilaiset. Eli kesällä on useita juhlia .
Heillä oli ollut ennen meitä jo Kristiinan lapsuuden ystävä perheensä kanssa, hekin pois alta meiningillä.:) Oikeasti Severi ja Kristiina tahtovat olla pelkästään aina jonkun pikkuryhmän kanssa viettämässä laatuaikaa.
Jos kaikki vieraat olisivat yhtä aikaa, ei voisi jutella kuin pintapuolista yleisistä aiheista.
Minäkin, silloin kun vielä jaksoin, järjestin yhdelle lapselle useimmissa ryhmissä kaverisynttäreitä.
Ja ihan vaan lastenkutsuja ja joulun alla pikkujouluja.
Torstaina 10.6 Millalla oli jo kotona ryhmä kerholaisia ja pihapiirin pikkulapsia juhlimassa heinäkuun syntymäpäivää.
Aluksi kokoonnuimme olohuoneeseen katsomaan, kun tytöt avasivat paketteja, lahjojansa. Susanna toi leluhamstereita, jotka liikkuivat kuin oikeat.
Kyllä nykyisin on ihmeellisiä leluja, ja kalliita. Vaikka olihan monenlaisia jo meidänkin lasten ollessa pieniä. Meillä tytöt toivoivat barbeja, ja poika junaratoja ja pikkuautoja ja kaikki legoja. Nyt tytöt pitävät petshopeista leluissa ja vaatteissa, ja bratz:stä viimeksimainitut ovat nukkeja, joilla on iso pää, vartaloon nähden, kyllä niihin tottuu.:) ♥♥

Meiltä tytöt saivat petshoppeja, pikkusia, samoin Kristalta, mutta vähän isompia :) Milla oli tyytyväinen uimanukkepakkauk seen, jonka sai meiltä. Annoin myös tytöille mekot, Sallalle puseron ja Millalle farkut.

Katalta ja Janilta oli hieno petshopauto, siinä oli erlaisia paikkoja petshop- matkaajille, upea auto, josta tytöt tykkäsivät.:)

Alakuvassa on ihana Salla tyttö, hän on nyt 6- vuotias,

ja todella reipas, omatoiminen ja sanomattoman suloinen pikku prinssessa. ♥
Pikkusen ylempänä olevassa kuvassa Salla näyttää kuinka hellästi hän hoitaa nukkevauvaa.♥♥

2 kommenttia:

 1. Tätä oli kiva lukea.Kiva kun tytöt tykkäsivät siittä meiänkin lahjasta:)Tytöillä oli myös hauskaaa kun vaari esitti baletti taitojanssa:D
  Hauska kuulla,että synttärit menivät mukavasti.Ihanaa viikkoa!Nätit kuvat Sallasta<3

  Lämpimin ajatuksin:Kata

  VastaaPoista
 2. Hei Kata!
  Se esiteltiin heti meille,se olikin mukava lahja.
  Niin tytöillä on hauskaa,kun vaari "tanssii",ja meilläkin.:)
  Salla sipsuttelee suloisesti,Millakin perässä.

  Hyvää yötä, parane pian!

  VastaaPoista