torstai 25. maaliskuuta 2010

Kaksi laulua; Vieraalla maalla ja Lensi maahan enkeli...


1.Vieraalla maalla, kaukana, on kumpu kivinen.
Sen koloon kerran iskettiin puu ristin muotoinen.

2. En saata, Jeesus, ymmärtää,
Sun kärsimystäsi,
vaan luotan, että sovitit
myös minun syntini.

3. Sä kuolit, että pääsisin
luo Isän Jumalan
Ja lapsenansa kulkisin
myös kautta maailman.

4. On rakkautes ääretön.
Sä voitit kuoleman.
Ja siksi , Jeesus, Sinua
mä aina rakastan.

PÄÄSIÄINEN
1. Lensi maahan, enkeli, / joutuisampi tuulta. /Suuren kiven vieritti / hän syrjään haudan suulta. / Suuren kiven vieritti / hän syrjään haudan suulta.
2. Kivelle hän istahti, / puhui iloisesti: / Jeesus nousi haudastaan / ja elää ikuisesti. / / Jeesus nousi haudastaan / ja elää ikuisesti.
3. Jeesus, taivaan kuningas, / kuolon vallan voitti. / Jälkeen pitkänperjantain / näin pääsiäinen koitti. / Jälkeen pitkänperjantain / näin pääsiäinen koitti.
4. Niin kuin taivaan enkeli / mekin iloitsemme. / Saamme rientää kertomaan: / Nyt elää Jeesuksemme. / Saamme rientää kertomaan: / Nyt elää Jeesuksemme.
Sanat; toiseen lauluun sanat löytyivät Virsikirjasta ja toiseen Hengellisestä laulukirjasta. Mutta molempien sanat ovat kumpaisessakin kirjassa.

2 kommenttia:

 1. Oi, mikä ihana kuva Jeesuksesta ja Pietarista. Ystäväni sanoi eilen juuri, että hänellä on jatkuvasti rukouksessa muistutus tuosta tilanteesta, kun Pietari kävelee vedenpäällä kohti Jeesusta.
  Herra, lisää meille uskoa!
  Tuo suojelusenkeli on myös tuttu kuva jo lapsuuteni mummolasta. Kiitos kauniista sivuista, ja vielä kerran noista ihanista koivuista. Odotan niin kesää!!
  Siunausta ja iloa, Kirsti ja perheesi!

  VastaaPoista
 2. Hei Paula, kiitos sinulle, minä jo ikävöin sinua tänne sivuilleni:) Pidän myös näistä kuvista. Mutta olen joutunut ottamaan vähän sivusta kuvat,kun salamavalo näkyy kirkkaana kuvassa.
  Tytöt ostivat minulle lahjaksi Pietari kävelee Jeesuksen luokse taulun.
  Karmel-kodilta.

  Rukous
  Herra armahda meitä,kuule rukouksemme ääni,ja vastaa Pyhältä vuoreltasi,lisää uskoamme, tätä Isä me pyydämme Poikasi Jeesuksen nimessä,Amen .

  Suojelusenkelitaulut ovat tuttuja monille,ja ovat ihania. Lapsuuskodissani ei ollut niitä,eikä minulla ollut mummeja. Toinen mummi kyllä eli,mutta he asuivat kaukana.

  Katsoitko meidän kehystä,missä on joitakin valokuvia? Eli blogi kohdan Valokuvia.

  1Piet.:12-14

  Siunausta Paulalle ja Arille!
  Hyvää yötä,Jeesus myötä!♥♥

  VastaaPoista