perjantai 12. maaliskuuta 2010

Salla, ensimmäinen lastenlapsemme ♥

Tämä on meidän Salla tytöntypykkä, hän on kuusi -vuotias. Tässä hän oli kaverin nimppareilla, josta oli menty talvitapahtumaan. Pitihän saada kasvo maalaus muistok si
(kestää ainakin iltaan asti).
Mummille ja vaarille
piti päästä heti näyttämään. Niinkuin Minttu viime kerralla korviksiansa.
Salla on esikoulussa päivittäin,
tehtävät ovat kuulemma aivan helppoja. Äiti kertoi, että osaa melkein lukea.
Salla on myös baletissa, he harjoittelevat kevätnäytökseen.
Minäkin haluaisin mennä juhlaan, mutta en ehkä voi, jos esim. sali on pieni (pyörätuoli on iso), tai sinne ei ole hissiä, tai joku muu este.

Tytöt käyvät pyhäkoulua, vasta muutaman kerran ovat päässeet, jompi kumpi on ollut sairas. Milla meni aluksi yksin pyhäkouluun, ja ohjaajat kehuivat kuinka reipas hän on. Minttu ei ujostele yhtään, eikä ketään, oli tykännyt kovasti, niin että isosisko tahtoi ehdottomasti seuraavalla kerralla mukaan. Ja nyt he ovat pyhäkoulussa missä kerrotaan Jeesuksesta. Sallan eskariystäväkin oli siellä, se oli mukava yllätys. ♥
Salla on suosittu esikoulussa, häntä kutsutaan monien syntymäpäiville ja ystävien luokse leikkimään. Vaikka hän äitinsä sanojen mukaan on aluksi ujo.

Meillä oli tyttökerho lauantaina, Salla oli ohjaaja. Siellä oli maalausta ja piilosta ja piti olla aarteenetsintää, mutta iskä tuli ja tällä kerralla muu ohjelma jouduttiin jättämään.

Minun tekee mieleni sanoa Mintusta, hän ei pelkää eikä arastele, en tiedä onko se hyvä vai huono juttu. Eikä sano kovin herkästi kivustakaan,
vaikka kengät hankaisivat jalat verille, tyttö ei välitä, ( näin kävi viime kesänänäkin). Kun korviin laitettiin reiät, hän sanoi vaan auts...eikä muuta. Pistoksistakaan hän ei itke.
Milla on 4 -vuotias.

Minähän olen tietysti ylpeä lastenlapsistani, he ovat meille rakkaita ja tärkeitä.
Tahdon rakastaa kaikkia lastenlapsiani tasapuolisesti, sellaisena kuin he ovat. Siihen ei saa vaikuttaa luonne, ulkonäkö tai muu ominaisuus, tai osaaminen.♥ Ei myöskään se pelkääkö ja arastelee, tai ei pelkää, eikä arastele♥♥♥
Jokainen on ainukertainen.

4 kommenttia:

 1. Suloinen Salla. Lapsenlapsesi ovat varmasti ihania <3
  Minä saan odottaa lapsenlapsia vielä hetken aikaa, sillä esikoiseni on vasta 12-vuotias. Ehkä sekin päivä joskus koittaa, että saan iloita siitä, että olen mummo : )
  Minua on lämmittänyt uskollisen Jumalan lupaus "Palvelijoittesi lapset saavat asua turvassa, heidän lastensa lapset ovat huomassasi." Ps. 102:29
  On turvallista ajatella, että Jumala näkee eteenpäin sukupolvienkin yli ja rukoukset kantavat sinnekin asti.

  Siunausta perheellesi ja lastesi lapsille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Carita, ovat he ihania ja niin rakkaita.
  Tästäkin elämänvaiheesta voi nauttia,kuin meillä on, aikansa kutakin.
  Sinulla on vielä aikaa tähän,
  sinä elät nyt mielenkiintoisia vaiheita lastesi kasvua seuraten. Vaikka täälläkin mielenkiitoa riittää, onhan ihmeellistä olla mukana omien lastenlasten tapahtumissa/elämässä.
  Jumala on uskollinen,kun Hän pelastaa suvuttain ja aina seuraavassa polvessa enempi.
  Minä olin ensimmäinen uskoon tullut meidän suvussamme,kuten mieheni suvussakin. Meidän lapsista yksi ei ole uskossa,tytöistä toiseksi vanhin.
  Siunausta!
  Jatketaan rukousta,se kantaa.♥

  VastaaPoista
 3. Ihana Salla ja Milla.Toivon heille kanssa parasta.Saisihan Milla itkeäkkin.Oliko mukavat siskojen synttärit?Kiva toi Sallan ottama kuvio=)
  Toivottavasti mekin jo saisimme oman lapsen.
  Kumpa saisit ensi yönä oikein hyvin nukuttua♥

  VastaaPoista
 4. Hei Kata,ihania he ovat.
  Niin jostain syystä hän ei itke kivusta, eihän sitä tiedä, vaikka siitä massuvaivasta.:)
  Oli mukavat synttärit,ehdittiin tehdä monenlaista.
  Toivon,että saisitte lapsen, te kaipaatte jo kovasti, muistetaan rukouksin edelleen.♥
  Olen nukkunut aika vähän, jospa nyt paremmin.
  Siunausta!♥

  VastaaPoista