perjantai 5. maaliskuuta 2010

Tasainen verensokeri parempi terveys

Verensokeritasolla on yhteys toimeliaisuuteen, vireyteen ja energisyyteen.
Verenso keritason vakaus on todettu tärkeäksi painon hallin nan, sydämen terveyden ja jopa muistin ja ajattelun kannalta.

Pienikin häiriö verensokerin säätelyssä lisää sydäntautien, diabeteksen ja lihavuuden riskiä. Kun osaat valita päivittäiseen ruokavalioosi ruoka- aineita, jotka pitävät verensokerin tasaisena, olet hyvällä tiellä kohti tervettä elämää. Tärkein päätöksenteon paikka on ruokakauppa: valitse viisaasti ruoka- aineet ostoskoriisi.
"Tasainen verensokeri - parempi terveys" - kirja esittelee ruoka - aineita avokadosta äyriäisiin, joiden avulla voit tasapainottaa verensokeria. Jokapäiväistä ruoanlaittoa helpottavat ruokaohjeet, joissa käytetään näitä terveyttä edistäviä aineksia.

2 kommenttia:

 1. Kiitos. En ole aiemmin ollut blogissasi, nyt ammensin kaikkea. Kiitos. Rukousten voimaan uskon minäkin. Meillä on Isä, joka kuulee. Kipu on sietämätön kumppani. Tiedän. Pyydän, että Hän ottaisi sinun kivuistasi osan kantaakseen. Niin meille on luvattu, ettei kellekään kasata taakkaa enemmän kuin jaksaa kantaa. KAikella on tarkoituksensa, vaikka vaikeana hetkenä siihen on vaikea turvata. Siunausta sinulle. Huomasin, että sinulla on tuo Päivän Sana tuossa sivussa. Itselleni tulee se joka päivä s-postiin. Tykkään saada päivittäisen "annoksen" mutusteltavaksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tinttarus! Minusta tuntuu kuin kivut vähenesivät, kun joku rukoilee. Sain avun toissa yöksi,tiesin,että Jumala oli kuullut erään ystävän totiset rukoukset, ja sain nukuttua paremmin kuin aikoihin. Uskon rukouksen voimaan, vaikka ei aina käykään niin kuin toivon, Jumala tietää paremmin mitä tarvitsemme,ja kaikki asiamme saavat selityksen viimeistään taivaan kodissa. Kiitos, kun pyydät,että Hän ottaisi osan kivuistani kantaakseen.
  En ole edes ajatellut,että s-postiin voisi tilata päivän sanan, se päivittäinen "annoksen" mutustelu on varmasti terveellistä ja välttämätöntä.

  Siunausta!

  Hyvää yötä,Jeesus myötä!:)

  VastaaPoista