tiistai 11. toukokuuta 2010

KULMAKIVESSÄ syntymäpäivillä ja lähetysasiaa

Tässä on ihana pariskunta Unto ja Irma Helin Lähetysapu ry:stä.


Kävimme mieheni kanssa maanantaina Lähetysavun tilaisuudessa, joka alkoi klo 17.00. Kulmakivessä. Menimme ihan vähän myöhässä, mutta eivät olleet alkaneet vielä, ehkä odottivat meitä.:) Sain tietää, että olivat jo laulaneet onnittelulaulun päivänsankarille, samalla vietettiin Unton syntymäpäivää. Lauloimme laulun ja joku toivotti kaikki tervetulleeksi. Aluksi oli kahvitarjoilu, ihana henkilö seurakunnastamme haki minulle kahvia, pullan ja täytekakkua.
Kahvittelun jälkeen Helinin pariskunnan poika Matti puhui, taas lauloimme ja sitten Unto kertoi lähetysuutisia lehden syntymisestä, luki omia runojansa jne. Sitten Irma sai sanansa kuuluville, samoin lehden sihteeri Paula Jokiniemi, ja parin ihanan laulun (sinisestä lauluvihkosta) jälkeen tämän alueen piirisihteerillä oli puheenvuoro, hän kertoi Japanin työkentällä ollessaan, kuinka joku nuori mies oli kysynyt hänen istuessaan autossa:"saanko rukoilla puolestasi?" Hän sanoi, että saat, mutta kenen nimessä rukoilet? Miten niin, mies oli tokaissut? Jos rukoilet Jeesuksen nimessä, saat rukoilla. Kävi ilmi, että jonkun aurinkojumalan nimissä, budhalaisuudessahan on myös monia jumalia. Maailmassa rukoillaan paljon, kaikissa uskonnoissa rukoillaan.
Kristityt rukoilevat Jeesuksen nimessä. Siellä myös rukoiltiin yhdessä, ja erään miehen puolesta, jolla oli alkava syöpä, minun puolestanikin, että tulisin terveeksi. Kaksi ihanaa uskonsisarta tuli rukoilemaan ja pyytämään Jumalalta suuria, Hänelle on kaikki mahdollista.
Laitan tähän loppuun Unto Helinin runon KEVÄTTÄ ODOTELLESSA
Pilkisti iloinen auringon säde lumisten pilvien raosta.
Vakuutti meille: Pian on tuleva kevät ja luontokin herää!
Kaiken mahdollisen väriloiston meidän iloksemme
kevät jälleen kerää... 27.1. -08 Unto Helin

2 kommenttia:

 1. Hei rakas "ilon välittäjä!

  En tiennytkään,että kulmakivessä pidetään tilaisuuksia.Mukava kuulla,että teillä oli hauska ilta-päivä siellä.Postauksesi oli kiva ja kaunis:)
  Vietä hauska päivä♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katariina,olet ihana!

  Siellä pidetään paljon tilaisuuksia,sitä saa vuokrata sopimuksen mukaan.
  Ollaan aikasemminkin olleet Kulmakivessä näissä samoissa merkeissä.
  Eiköhän päivästä tule mukava.
  Hyvää tiistai päivää!

  VastaaPoista