torstai 20. toukokuuta 2010

Korttilajitelma

Kuvassa näette korttilajitelman. Näistä valitsen kullekkin henkilölle, he ovat yleensä läheisiäni ja/tai ystäviäni, sopivaksi katsomani kortin, jonka lähetän. Olen sellainen korttien lähettäjä tyyppi, se sopii minulle koska en pääse menemään ilman omaishoitajaani. Minulla ei ole hätää, nimittäin omaishoitajani on oma rakas mieheni. Olen hänestä vilpittömästi kiitollinen Jumalalle!
Torstaina 20.5
Kun kirjoitan jotain tästä päivästä, kuuntelen kaunista laulua cd:ltä : "tahdon käteni nostaa, puoleesi sun, taivas on auki, Jeesus on tie, taivaaseen".

Pastori Mika kävi tuomassa ehtoollisen.
Aluksi juttelimme kahvittelun lomassa. Hän kertoi, että illalla on yhteiskristillinen tilaisuus seurakunnassamme. Hänelläkin oli puhe siellä, mutta Timo, meidän entinen pastorimme vetää illan. He molemmat ovat pidettyjä paimenia/pastoreita, jotka käyvät tuomassa ehtoollista huonokuntoisille. Toki heidän tehtävänkuvaansa kuuluu suuri osa paljon kaikkea muuta, kuin tätä. Myös koulutyössä Timo on mukana Leevin kanssa.
Ilta oli siunattu! Kuuntelimme mieheni kanssa pari saarnaa, en voi kuin kiittää Taivaallista Isää, kun Hän lähetti Poikansa Jeesuksen, ylösnousemisensa jälkeen Jeesus lähetti Pyhän Henkensä meitä opastamaan. Kiitos Isä, Poika, ja Pyhä Henki.

4 kommenttia:

 1. KAUNIITA UUSIA KUVIA!
  IHANIA ILMOJA OLLUT ;)
  kaunista viikonloppua ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kahvikissa,
  sinun blogissasi on upeita kuvia,se oli taas katselunautinto.
  Kesä on ollut ihanaa,on ollut lämmintä. Nauttikaa viikonlopusta!♥

  VastaaPoista
 3. Hei ihana!<3
  Kivaa kun lähettelet kortteja.Me aina ilahdumme kumpikin kun sinulta tulee kortti♥Teillä on ollut ihanaa siellä kun ootte saaneet kuunnella yhdessä Jumalan sanaa.Kaipaisin kanssa sitä enemmän.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihana Katariina,kiva saada kommentti sinulta♥
  Kortteja tulee läheteltyä,se on minulle helppo homma,enpä taitaisikaan muuta.
  Meistä on ihanaa kuunnella raamattuopetuksia.

  Suloista lauantaita rakkaat!
  t.äiti

  VastaaPoista