tiistai 4. toukokuuta 2010

Lasten kristillisiä elokuvia

Esittelen lapsille suunnatun elokuvan Luukkaan evankeliumi lapsille
JEESUKSEN JÄLJILLÄ. Elokuva kertoo Jeesuksesta lasten silmin nähtynä. Tapaat Benjaminin, Kaalebin, Saaran, Jooelin, Lean ja Naatanin, jotka seuraavat Jeesusta Jerusale missa ja sen ympäristössä.
Jeesus kertoi ihmeellisiä tarinoita, paransi sairaita, ruokki nälkäisiä, kertoi ihmisille Jumalasta.
Lapsista Hän piti aivan erityisesti. Ei siis ihme, että lapsetkin seurasivat häntä väkijoukkojen mukana. He halusivat nähdä mitä Jeesus tekisi seuraavaksi, mutta aina ei ollut helppoa ymmärtää mitä hänen ympärillään tapahtui.
Lapset näkivät myös sen, miten Jeesus petettiin, miten Hänet ristiinnaulittiin ja haudattiin. Mutta he muistivat Jeesuksen lupaukset ja uskoivat

näkevänsä hänet jälleen.
Elokuva tempaa mukaansa kaikeni käiset. Se tarjoaa myös virikkeitä lasten ja vanhempien keskustelulle hengellisistä asioista.
Valmistumisvuosi 2004

Kuvassa on kaksi piirrettyä lasten elokuvaa.
JUMALAN POIKA
Kun ihmiset kohtasivat Jeesus Nasaretilaisen, he mykistyivät uskomattoman viisauden edessä.
Jo 12- vuotiaana Jeesus sai puheillaan temppelin rabbit haukkomaan henkeään. Itse paholainenkin epäonnistui lukuisissa yrityksissään saada Vapahtaja lankeamaan. Tämä mukaansatempaava ja eloisa piirroselokuva vie sinut ainutlaatuiseen seikkailuun Jeesuksen elämän alkuvuosille. Kävele Jeesuksen jalanjäljillä ja tee hämmästyttävä matka elämän juurille. Ole mukana näkemässä merkittäviä hetkiä Jeesuksen, Jumalan Pojan elämästä.
kesto ½ tuntia, DVD sisätää suomen - ja englanninkielisen audioraidan.

Daavid ja Goljat
Yksi kaikkein tunnetuimmista Raamatun kertomuksista herää eloon tässä uskomattomassa uskon ja rohkeuden tarinassa. Daavid, nuori runoista ja musiikista pitävä paimenpoika, ei tunnu todennäköiseltä kansansa pelastajalta, kun kolmemetrinen Goljat uhmaa Israelia ja herjaa Jumalaa. Vaikka kuninkaan sotilaat eivät uskaltanut hyökätä, nuori Daavid käy taistoon ja ansaitsee siten paikkansa yhtenä Raamatun mahtavimmista sankareista. Tämä dramaattinen tarina vie sinut suoraan taistelukentälle katsomaan, kuinka Jumala työskentelee nöyrän paimenpojan kautta.

4 kommenttia:

 1. Ihania kertomuksia kehitellään lapsille.
  Niissä kerrotaan niin mukavasti ja yksinkertaisen selvästi:))

  Meillä oli tänään aika kiireinen päivä,mutta mukavaa kuitenkin.Kävin ostoksillakin.Vähän syyllinen olo välillä kun tulee tuhlattua.En ole nyt oikein ollut vireessä kun olen ihan poikki kun yhtenä yönä sain nukuttua tässä vain 3.tuntia.

  Kaikkea ihanaa sinulle rakas äiti!♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos rakas Katariina,ihana ja suloinen Kata:)
  Niin lapsille on kaikkea kivaa,paljon tarjontaa.

  No kivaa,kun oli mukavaa.
  Kaipa joskus voi ostaa päivän piristeeksi.
  Se valvominen vaatii veronsa,eli olisi hyvä saada nukutuksi pois väsymykset.
  Minullakin o helposti syyllinen olo,kai minä tuhlasin liikaa.
  Ostitko vaatetta?Olenko utelias?
  Hyvät yöt! Jeesus olkoon kanssanne!♥

  VastaaPoista
 3. Olet yhtä utelias kuin minäkin.Hih=)
  Se on vain hyvä asia.Löysin alle 10 eurolla paidan Lindeksiltä.Lisäksi sukkikset ja sukat sieltä.Meikkejä Cittarilta ja kirppikseltä kivoja vaatteita kanssa.Joskus saa jotakin itselleenkin hankkia,vaikka me niin helposti itseämme syyllistämmekin.Toivottavasti saat nukuttua poaremmin.Jeesus olkoon sinunkin kanssasi rakas♥

  VastaaPoista
 4. Siltä se näyttää,että utelias olen.
  En voinut vastustaa kiusausta kysyä:)
  Lindeksillä on kauniita vaatteita,
  ja kirpparilta kannattaa ostaa.
  Kristiina käy usein kirpputorilla ja tekee ihan hyviä löytöjä,tietysti useimmiten lapsille. Täällä on kyllä hänen ostamansa pussi,kuten sinulle ja Kristalle sopivaa,ehkä.Kun tulette, niin katsotte käykö ne.
  Jospa seuraavana yönä nukkuisin paremmin,kiitos rakas kommentistasi!
  Hyvää loppuiltaa!♥

  VastaaPoista