torstai 27. toukokuuta 2010

RAKKAITA LÄHEISIÄ vierailulla ♥

Nyt on torstai- ilta, tästä päivästä voi sanoa: "torstai on toivoa täynnä", niinhän se on tuntunutkin. Meillä on kylässä minun rakas tyttöni Katariina ja hänen miehensä Jani, joka on meille kuin poika. Meillä on ollut myös rakas tyttömme Krista nämä päivät. Eilen nämä kolme Kata ja Jani ja Krista pistäytyivät Susannan luona, hän oli muuttanut tietokonepöydän olohuoneeseen. Yleensä he yhdessä laulavat "tuntikaupalla" mutta Jani oli juuri selvinnyt flunssasta, siksi se jäi tällä kertaa väliin.
Kivaa oli kuitenkin ollut, Susanna oli tehnyt pannukakkua, hillon ja kermavaahdon kera , joka oli "vienyt melkein kielen mennessään" , on se niin hyvää. ♥
Susanna on tyttömme, joka ei ole uudestisyntynyt eli ei ole ottanut Jeesusta vastaan. Rakkaat uskovat rukoilkaa hänen pelastuksensa puolesta!
Krista on nykyisin käynyt viikottain Susannan luona, jolloin he laulavat äänensä käheäksi. :))

Sillä aikaa me mieheni kanssa kuuntelimme kaksi cd:tä Mellerin opetusta, erittäin tärkeästä aiheesta, lopun ajan tapahtumista. Me olemme viimeinen sukupolvi, ja
Jeesus tulee hakemaan omansa ennen Googin sotaa, tai sodan alkumainingeissa. Meidän on hyvä laittaa elämämme kuntoon. Elämme vakavia aikoja.
Olemme jutelleet ja jutelleet, mikä on ollut ihanaa ja tietenkin nauraneet:)


Meillä on hyvä olla yhdessä, voimme jutella kaikesta vapaasti.
Hengelliset asiat on kiintoisa keskustelunaihe, siitä sitä puhetta riittääkin.
Ja sitten me hassutellaan, voitettaisiinkohan me hassuttelun mestaruus?:)
Meidän suloisten lastenlasten kuvat ovat tässä postauksessa. He tulevat Kristiina äidin ja Severi - isän, sekä Susannan kanssa lauantaina luoksemme. ♥
Kristiankin
tulee pian kylään, hän ei ole kuitenkaan ilmoittanut tuleeko jo tänä viikonloppuna. ♥

2 kommenttia:

 1. Siunattua ja onnellista kesäaikaa Sinulle ja koko perheväellesi!
  Rukoillaan päivittäin, että Jumala armossaan alkaisi kutsua kaikkia niitä suomalaisia, jotka eivät vielä seuraa Jeesusta.
  Pyydetään Pyhän Hengen sadetta maahamme.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nurkkalintu!
  Rukoillaan päivittäin,että suomalaiset löytävät Jeesuksen,mahdollsimman moni,näin teemme, me täällä ja te miehesi kanssa siellä!
  Meillä on sopimusrukous!

  Ja pyydetään Pyhän Hengen sadetta,sitä vailla maamme on.
  Sitä samaa toivon sinulle perheinesi, eli siunausta ja onnellista kesää!

  VastaaPoista