tiistai 15. syyskuuta 2009

MITÄ RUKOUS ON?

MITÄ RUKOUS ON? -- Sydämen puhetta Jumalan kanssa -- Tapa olla ja elää Jumalan kasvojen edessä. -- Jumalan kunnioittamista. -- Jumalan kaikkivaltiuden tunnustamista. -- Pysähtymistä Jumalan tutkivan ja rakastavan katseen alle. MITEN RUKOILEMME? -- Sanomattomin huokauksin. --- Lukemalla tutun rukouksen. --- Puhellen Jumalalle vapaasti. --- Yksin ---Toisten kanssa --- Yhdessä seurakuntana. ----------------------MITÄ RUKOILEMME? --- Pyydämme apua itsellemme tai toisille.
Kiitäm me saamis tamme lahjoista.
MIKSI RUKOILEMME?
- Jumala itse kehoittaa meitä rukoilemaan hädässä ja luottamaan Hänen apuunsa. "Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte KRISTUKSESSA JEESUKSESSA"
(Fil. 4: 6-7) Uusi käännös 1992
Tässä vanhan käännöksen mukaan vuodelta 1938
Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne KRISTUKSESSA JEESUKSESSA:

4 kommenttia:

 1. Heippa!Mielenkiintoinen ja kaunis blogi,jossa on paljon tietoa,asiaa ja tekstiä ja nättejä kuvia!t.Jani!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kommentoit Jani,kiitos!Mukava saada kommentteja.Ja hauska tehdä blogia.Tosin en tiedä miten laitetaan kuvia kamerasta,enkä tehdä blogipohjia yms.Jospa jotain oppisin.Kiitos vielä Jani!

  VastaaPoista
 3. niin huokauksemmekin kuullaan rukouksessa!Itseni on välillä vaikeata lähestyä Jeesusta rukouksessa ja monesti on niin et unohtaa rukoilla.kun on suuri hätä niin tulee huudettua apua Jeesuksesta.esim:Jeesus auta mua!sitten kun on rukoillut ja jutellut Jeesuksen kans ihan kaikesta on huomannut et on tullut hyvempi olo jotenkin ja jaksaa paremmin koko päivän.pitäisi muistaa et mennään päivän kerrallaan,eikä huolehtia huomisesta ja tulevasta.odotamme Jeesusta!Hyvä ja mielenkiintoinen ja tosi tärkeä aihe ja hyvin tehty Kirsti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Krista kommentistasi,josta olen mielissäni! Niin meidän ei tarvitsisi huolehtia huomisesta ja Jeesukselle voimme huutaa:"Jeesus auta mua". Hän kuulee huokauksemmekin,ja jos ei jaksa rukoilla, on luvattu,että Henki itse rukoilee puolestamme sanomttomin huokauksin. Kiitos Krista

  VastaaPoista