perjantai 4. syyskuuta 2009

VETTÄ IHOSI HYVÄKSI

IHO SAA KOSTEUTENSA SISÄLTÄ; ELI SIITÄ VEDESTÄ, JOTA PÄIVÄN MITTAAN JUOMME. Kosteusvoiteet pystyvät vain ehkäisemään nesteen haihtumista ihosta, tai parantamaan sen kykyä säilyttää kosteutta soluissaan. Riippuu painostamme ja elämäntavoistamme, paljonko vettä tarvitsemme vuorokaudessa. ----Pyöristä painosi seuraavaan kymmenlukuun, jaa se kymmenellä ja lisää 2. Näin saat sen lasien määrän joka on perusvesimääräsi vuorokaudessa. Lasillinen on 2,5 dl.
Esimerkki:
Jos painosi on 53 kg, pyöristä se seuraavaan kymmenlu kuun, joka on kuusikym mentä.
Jaa 60 kymmenellä ja lisää tulokseen kaksi. Näin saat luvun kahdeksan, joka tarkoittaa sitä, että tarvitset päivässä 8 lasia vettä , yksi lasi on 2,5 dl = 2 litraa. Jos olet kova kahvinjuoja, lisäät määrään päivittäin vielä 2,5 dl.
- Eli ihosi tarvitsema vesimäärä on päivässä 2,25 litraa. Mikäli lisäksi käyt kuntosalilla, lisää määrään yksi lasillinen vettä, eli 2,5 dl.
-- Tämän lisäksi 2,5 dl
päivinä joina käytät alkoholia, päivittäin, jos tupakoit,
päivinä joina harrastat liikuntaa, päivittäin, jos juot yli kaksi kuppia kahvia tai käytät colajuomia

4 kommenttia:

 1. Täällä ootkin ehtinyt tehdä paljon kiinnostavia kirjoituksia.Se on kivaa Kirsti!
  Mun tulee juotua vettä kauhean paljon..ehkä jopa liikaakin...

  VastaaPoista
 2. Voi miten olet pystynyt juomaan?Voikun minä alkaisin juomaan edes minimin vettä.Se ilmeisesti sais ihovaivatkin kuntoon,mutta ei vaan.Aina suunnittelen,että tänään.Mutta nyt tänään juon.Eikai sitä liikaakaan saa juoda,pitäisi ottaa selvää.Kiitos Kata kiva,ihana!

  VastaaPoista
 3. mun tulee joutua liian vähän vettä.joskus ei päivässä yhtään.kun mulle otettiin verikokeita,ottaja sanoi et sen takia mun suonet karkailee eikä saa kunnolla otettua verikokeita,koska juon liian vähän vettä,et veden juominen auttaa siihen ajan kans!Niinpä niin,paljon oot saanut tehtyä tänne blogiisi kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
 4. Vettä täytyy juoda enemmän.
  Kumpa se menisi perille. Kiitos Krista kommentistasi.Olet ihana!

  VastaaPoista