tiistai 8. syyskuuta 2009

KRISTUS- KESKEISEKSI KASVAMINEN......jatkoa

KUN LUOVUMME HÄIRIÖISESTÄ,VAMMAUTUNEESTA MINÄSTÄMME JA MEISTÄ TULEE IHMISIÄ, JOIKSI JUMALA ON MEIDÄT LUONUT, VOIMME VÄHITELLEN PANNA USKOMME KRISTUKSEEN OMAN ITSEMME SIJASTA. Alamme nähdä minuutemme Kristuksen yhteydessä emmekä erillään. Ymmärrämme että voimme kasvaa täyteen mittaamme Pyhän Hengen avulla. -----Muuttuessamme Kristus- keskeisiksi ihmisiksi käymme läpi muodonmuutoksen minä- painotteisuudesta Kristus- painotteisuuteen. "Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle ( 2Kor. 5.17 ) Prosessin aikana käymme läpi useita muutok sia, samaan tapaan kuin tapahtuu muodon muutos toukasta perhoseksi.
Elämämme itsekeskei syys vähenee sitä mukaa kuin jätämme menneisyyden kivun taaksemme ja opettelemme luottamaan Jumalaan yhä lujemmin.
- Metamorfoosin aikana käyttäytymisessämme tapahtuu eräitä perusmuutoksia, kun Pyhä Henki tekee meissä työtään.
-- LAKKAAMME LEIKKIMÄSTÄ JUMALAA JA ANNAMME ELÄMÄMME KRISTUKSEN HALLINTAAN.
....Huomaamme että antautumalla Kristuksen johdettavaksi saamme enemmän aikaan kuin leikkimällä Jumalaa. "Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva. Sydämen usko tuo vanhurskauden, suun tunnustus pelastuksen" Kirjoituksissa sanotaan: "Yksikään, joka häneen uskoo, ei joudu häpeään." (Room. 10:9- 11.)
-- VAIHDAMME ITSEENKÄPERTYNEISYYDEN ELÄMÄÄN KRISTUKSESSA.
....Emme enää pane ajattelun pääpainoa itseemme. "Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani." (Gal. 2:20. )

4 kommenttia:

 1. Ihana!Ite ainakin on tullut toisinaan vajottua sellaseen itsesääliin.Tämä oli opettavaista ja koskettavaa.Olet mulle Jumalan antama lahja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana Kata kommentistasi!Itsesääliin on tullut vajottua.Toivoisi jo kasvua,voi miksi en jo osaa muuttua.Vaikka itsehän emme voi muuttaa itseämme.Ihanaa kun olet olemassa.

  VastaaPoista
 3. mullakin on tullut vajottua itsesääliin ja en ole pystynyt turvautumaan Jeesukseen hädän hetkellä!Kristuksessa kun olemme yhtä ja turvaamme häneen ahdistuksissamme saamme uutta voimaa ja kun todella alamme hyväksyä itsemme niin saamme luottamusta lisää.minä en ole hyväksynyt itseäni ja minäkuvani on tosi kehno.helposti sitä tulee halveksittua itseä,vaikka meidät on Jumalan kuviksi luotu!Hyvä ja rohkaseva teksti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Krista kommentistasi.
  Me emme saa halveksia itseämme olemme Jumalan kuvaksi luotu.Samalla lailla minäkin olen tehnyt,moittinut itseäni päivittäin.Mutta pyydetään Jumalaa apuun ja sanotaan joka päivä:"Olen ihan hyvä tälläisena,kun olen,koska Jumala on niin sanonut

  VastaaPoista