sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

SYNTTÄRIHUMUA♥

Aluksi  katseltiin kuinka päivänsankari  Susanna  availi paketteja,  sieltä  paljastui pussilakanapakkaus,  suihkushampoota, " pieni talo preerialla sarjan kolme kautta,  jonkun muunkin sarjan ensimmäinen kausi,  joitakin mainitakseni:)  
Pöydän antimet houkuttelivat  meitä jokaista,  niinpä  niistä  nautittiin , aluksi  "paljon onnea vaan laulun  kuuluessa  melko vaimeana , no  minä  lauloin sen loppuun pahemmitta  seuraamuksitta:) Tuo  loppu oli hiukan liioiteltua,  kyllä meillä saa laulaakin,  eikä kukaan  pidä sitä pahana,  vaikka saattaa pieniä katseita  ja naurunpyrskähdyksiä  kuulua:))))
Nautittuamme  siirryimme tyttökouluun  samaan luokkaan kuin ennenkin,  Kata ja Jani muistatte luokan,  kun olette myös olleet  tutustumassa,  Jani  poikkeusluvalla vierailijana,  vai miten se olikaan?  No oli niin tai näin,  teimme tehtävinä  numeroharjoituksia,  kun  ne on hiukan muuttuneet,  opettaja  kertoi,  saimme  lopputunnilla  piirrellä  vapaasti  ja  meillä oli välitunti,  niinkuin  koulussa.  Välitunnilla leikittiin,  ensin kuitenkin  käteltiin samalla   kukin  sanoi  oman nimensä.
Kaikkein pienin  Milla  toivoi kuurupiiloa,  mutta  joku keksi krokotiilin,  no  krokotiiliä  he menivät  ympäri  huoneustoa.  Yksi oli  se kroko  ja ajoi  toisia takaa,  ja tottakai  siinä on kiljuntaa,  ja  minä  katselijana  menin siihen  mukaan  samanlailla kuin toisetkin. Täällä  naapurit  ovat tottuneet  lauantaisin meiltä  kuuluviin  ääniin   ja  "töminöihin", ja he tietävät,  että  lastenlapset  ovat  silloin vierailemassa. Jossain vaiheessa  oli  käsileikki,  missä  ensin toisen kanssa laitetaan vuoroin vasen  ja  oikea  ja  molemmat  kädet  yhteen,  ja  yritetään  nopeuttaa sitä,  Milla  ja  Krista  menee yhdessä  kuvassa sitä,  jos kuvasta  sitä voi nähdä?  
Otin kuvasarjan Millasta ,  kun hän meni sitä  Susannan kanssa.:) Kuurupiiloakin ehti olla  ja  loppuhuipentumana:)  Sallan  toivomus, sitten  mummi,  Salla  ja  Milla  leikkasivat  lehdistä   kuvia,  tytöt  pyysivät  minua liimaamaan  niitä  seuraavaan  korttiin,  lupasin sen tehdä. Lupaukset  on pidettävä,  katson  mitä  niistä  voin  saada  aikaseksi:))))))
Juhlat  on juhlittu  ja  arki  alkaa,  tänään  on  vielä sunnuntai,  huomenna alkaa taas  uusi  viikko.  Toivotan kaikille  ihanille  lukijoilleni  ja  muuten  vaan  kävijöille,  suloista  sunnuntain viettoa  ja  nyt  ensiksi  hyvää  yötä,  Jeesus  myötä♥
Matt.  18:18-20.
 

8 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat teillä.
  Perhe koolla ja kaikilla on mukavaa.
  Kylläpä sinä jaksatkin leikkiä tyttöjen kanssa,ihanaa.
  Niin kauniisti puettu juhlapuun Milla ja Salla.
  Oi mitkä herkut, nami nami.
  Onnea ja sinausta syntymäpäivä sankarille näin jäkeenpäin!
  Leppoisaa pyhäpäivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sylvi sinulle kommentistasi,ilahduin♥
  Oli meillä mukava synttäri tapahtuma,kaikki tykkäsivät.Herkut tekivät kauppansa:)
  Minusta on kiva olla lasten kanssa,sehän on vain muutamia tunteja,yritän silloin panostaa siihen.
  Yleensä olen vuoteessa melkein siihen asti,kun he tulevat,sitten jaksaa paremmin.

  Olen ollut jatkuvasti kipeä,ja nukkuminen jää vähäiseksi,Jumala on auttanut minua.
  Pikkutytöt pukeutuvat yleensä juhlaan kauniisti,ovat he suloisia.
  Leppoisia hetkiä pyhäpäivään myös teille!

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon Onnea syntymäpäivä sankarille,kyllä on herkkuja pöydässä,oikein hyviä kuvia.Hyvää alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. ONNEA ONNEA!!!! VOITIT BLOGINI ARVONNASSA ;)
  laitatko miulle osoitteesi niin voisin lähettää siulle pienen voiton ;)

  suklaatia@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Heippa,rakas Kirsti!Teillähän on ollut kunnon bileet:)Oiskohan sitä makoisaa kakkua vielä teillä saatavilla?LURPS:)Täällä olisi kaksi herkkusuuta,joille kyllä "kakkuliini" maistuisi.Mutta vaikka teillä sitä olisikin,niin postitse sitä ei kai voi lähettää.Olisikohan se sen jälkeen vähän ns.kulahtanutta?:) Joo,muistan oikein hyvin sen tyttökoulun.Siellä on aika tiukka kuri:)Taisin joutua monta kertaa rehtorin puhutteluun:) Kukas teillä olikaan se "hymytyttö"? Vai oliko se kukka,josta mainitsit:)Onko mietintämyssy pysynyt hyvin päässä? Kiitos vierailuistasi blogeissani!Saat minut käynneilläsi aina iloiseksi!!!Niin Blue and Whitessa on nyt tosiaan esittelyssä Hanko. Meinasiko Sakari sotkea sun ajatuksia,sillä jollain toista asiaa tarkoittavalla hangolla?Minulle se heinähanko ei ole ollenkaan tuttu.Olen vain kuullut siitä:) Tänään olen blogannut paljon sinne Englanti blogiin.Tervetuloa sinnekin taas matkustelemaan:)Kiitos,kun pidät siitä uusimmastakin blogistani.Kiva,kun käyt sielläkin tutkimassa tilastoja ja minun ja rakkaan Kata vaimoni kuvia!:)Tervetuloa taas,kun ehdit.Olette rakkaita!T:Jani!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut välitetään asianomaiselle,kiitos Ritva!
  Herkut maistuivat,namskis:)
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kahvikissa,olipa kiva ilmoitus!

  Menenkin tästä lähettämään siulle postia!
  Hyvää yötä,Jeesus myötä!

  VastaaPoista
 8. Hei rakas Jani, kiitos oikein paljon kommentistasi, siitä tuli hyvä mieli:)
  "Kakkuliini" ikävä kyllä jo upposi täällä olevien herkkusuiden uumeniin,jos niin voi sanoa!!! Pikku osa jäi pahan päivän varalle pakkaseen:)
  Taisit olla vähän villi oppilas,ainakin siitä päätellen,kun jouduit niin usein rehtorin puhutteluun. Tyttökoulu meillä oli lauantaina,nyt ei kukaan joutunut puhutteluun. Salla oli opettaja.
  Hymytyttökö,olikohan se Salla,hymyä ei löytynyt:) se lienee sitten se kukka,olisikohan kyseessä hymytyttökukka? Tai aina ei ole hymyä.

  Muistuu mieleeni minun opettajani nuorimman tyttären nimi oli Hymy, erikoinen nimi.:)

  Mietintämyssy on ollut kadoksissa,(pudonnut,kuin eno veneestä)))), siitä päätellen,kun en millään ole keksinyt postattavaa. Minun täytyy kai alkaa etsiskelemään sitä,että kirjoittaminen alkaisi sujua jälleen paremmin.
  Blogeissasi on mukava käydä, ja enköhän taas piipahda useasti niissä. Siellä uudessa ne tilastot kiinnostivat, ja taas Suomi blogissa on kiehtovia paikkakuntien esittelyjä videoina. Mitähän mahtaa löytyä Englanti blogistasi? Tutkimusmatka pian alkaa...
  Sakari laittaa kyllä vaikka mitä kommentteja, kun vaan silmä välttää:) On tainnut Sakarille olla tuttu se heinähanko,ehkä ennemmin kuin kaupunki Hanko:):)
  Onkohan aika lopetella tältä erää.

  Tekin kaksi Jani ja Kata olette meille rakkaita!♥♥
  Siunausta!

  VastaaPoista