lauantai 21. marraskuuta 2009

JOULUKORTTIASKARTELUA

Taiteile itse joulukortit. Joulukorttien askartelu on hauskaa ja parhaimmillaan helppoa puuhaa, josta tulee hyvä mieli. Miksi et pitäisi korttitalkoita. Muista , että korttien ei tarvitse olla monimutkaisia tai kallisarvoisista papereista taiteltuja- hauskasta yksinkertaisestakin ideasta saat paljon irti , ja materiaalina voit käyttää lehdistä leikeltyjä kuvia, vanhoja joulukortteja tai omia piirroksia. Hauska idea on ottaa lemmikistä jouluisia kuvia ja käyttää niitä korteissa. Varaa yksi ilta korttiaskartelulle ja tee seuraavia valmisteluja.
1. Pidä ystäviesi kanssa ideapalaveri. Hakekaa inspiraatiota netistä, käykää katselemassa askartelukaupassa tai antakaa yksinkertaisesti luovuudellenne valta, tehkää lista tarvikkeista, mitä tulette käyttämään ja tarkistakaa, mitä käyttökelpoista kotoanne jo löytyy.
2. Käykää ostamassa puuttuvat tarvikkeet. Voitko vastustaa glitterliimaa tai upeita lumikideleimasimia?
3. Vallatkaa joulukorttiprojektorille runsaasti pöytätilaa ja muutama keskeytyksetön tunti ja laittakaa musiikki soimaan taustalle. Varatkaa käden ulottuville jotain hyvää naposteltavaa ja pannullinen teetä, ja aloittakaa korttien sarjavalmistus- pitäkää hauskaa!
Kirjasta Kohti Joulua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti