lauantai 21. marraskuuta 2009

ISÄ MEIDÄN

Isä meidän, joka olet taivaissa, Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen. Vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen!
HER RAN SIU NAUS
Herra siunat koon meitä ja varjel koon meitä. Herra valistakoon kasvonsa meille ja olkoon meille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa meidän puoleemme ja antakoon meille rauhan.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuttu rukous,Taivaan isä kuulee kun rukoilet ja rukoillaan!Siunataan itsemme rukouksella Yöksi;Kumpa saisit nyt nukuttua!,Rukoilen puolestasi!,Mukavia postauksia sulla!:)MUkavaa illanjatkoa ja kauniita unia!♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos Krista!En saanut nukutuksi.Minulle tuli ne pisto/viiltokivut.Mutta tässä silti ollaan.Tämä rukous on ihana,rukoilen tämän rukouksen usein.Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista