5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
150 sulatettua voita tai margariinia
2 dl maustamatonta jokurttia
4 pätkis suklaapatukkaa (tai ahaa )
3 munaa
Kuorrutus
170 g taloussuklaata, 100 g voita
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää pieniksi paloitellut suklaapatukat
sulan rasvan joukkoon ja sekoita.
Lisää rasvan sekaan jokurtti,, munat ja kuivat aineet. Sekoita hyvin.
Kaada taikina jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 45 minuuttia 175 asteessa
Sulata kuorrutuksen aineet hitaasti ja varovasti liedellä ja valuta jäähtyneen kakun päälle. Voit ripotella pinnalle suklaahippuja tai nonparelleja koristeeksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti