perjantai 13. elokuuta 2010

Tuiki tavallinen lauantai

Tämä kuva otettiin tänään tytöistä, he katselivat piirrettyä Barbie elokuvaa, mutta eivät malttaneet katsoa kun hetkisen. ♥ Seuraava kuva otettiin 11.8. keskiviikkona, kun Salla toi Aapiskirjan ja reissuvihon päällystettäväksi mummille. Hän aloitti tänä syksynä ekaluokan, peruskoulu -urakka alkoi. Hän itse on innoissaan. Näin se aika on vierähtänyt, aivankuin äskettäin olisimme nähneet hänet "pienenä "vauvakäärönä". Hauskaa lauantaita rakkaat blogilaiset, on ollut kauniita ja lämpimiä päiviä, eli vielä olemme nauttineet kesästä, ihanaa.! Meillä on ollut vieraana eräs miellyttävä henkilö muutaman päivän, myöskin lapset olivat tänään kylässä. He katsoivat elokuvaa hetken Susannan kanssa, no olihan se mummikin siinä katsoja joukossa. he esittivät sirkusta ja pelailivat nuorten aikuistemme seurana Afrikan tähteä. Muutama kuvakin räpsittiin, tottakai :) ♥

Meillä on ollut monipuoliset keskustelun aiheet vieraamme kanssa. On tullut valvottua myöhään juuri siksi. Normaalistikin valvon myöhään, kun kivut vaivaavat.

Tässä kuvassa on kaksi mukavaa miestä, Jani ja Sakari, sinisissä paidoissaan.
Pian Jani ja Katariina tulevat meille, ehkä Kristan syntymäpäi ville, se on taas mahtavaa. Meistä on ilo vastaanottaa omat lapset kumppaneineen luoksemme vieraaksi.
Kaikki vanhemmat ilahtuvat lastensa vierailusta.

Tähän lopuksi joku raamatunlause:

Lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti. (Ps. 127:)
Vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras. (Jaak. 5:16)
Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttymys. (Room. 13:10)
Katsokaa minkä kaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi. (1 Joh. 3:1)
Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi. (Joh. 15:16)
Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi. Tunne hänet kaikilla teilläsi , niin hän sinun polkusi tasoittaa. (Sananl. 3:5-6)
Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle ja ilmoitan sinulle suuria ja salattua asioita, joita sinä et tiedä. (Jer. 33:3)
Ole siunattu blogiystäväni!♥


6 kommenttia:

 1. Heippa,Kirsti ystäväni!:)Ketäs ne "miehet"siinä yläkuvassa ovat:) Sinisissä paidoissa molemmat.Luulen,että taidat tuntea,heidät molemmat aika hyvin:)?Pääsinpäs vihdoinkin kyläilemään,pitkästä aikaa!Päästä on taas pursunnut paljon ideoita blogeihini:)Ja sitten olemme olleet aika kiireisiäkin viime aikoina.Ja väsymystäkin on välillä ollut.Kiitos paljon,sinun ihanista kommenteista,ja kun tykkäät käydä blogeissani!!!Sinä olet niin valtavan tärkeä ja rakas meille molemmille!!!Ja juuri sinun kommenttisi ja vierailusi,ovat meille kummallekkin,Katan kanssa,tosi tärkeitä!!! Mulle ei juurikaan kommentteja muilta tulekkaan,paitsi joskus Marekilta.Mekin luimme rakkaan Katani!!!kanssa lehdestä,tosta kasvojenteko leikkauksesta.On ihmeellistä,että nykyisin pystytään tekemään vaikka mitä operaatioita!!! Kristalla ja teillä kaikilla taitaa olla siellä vieras:)?Olen kuullut Rakkaalta Kataltani!!!Että siellä olisi mennyt erittäinkin mukavasti:)Se on kiva kuulla!Josko vihdoinkin meidän kaikkien rukouksiin olisi vastattu,siinä asiassa:)!?Terveisiä Sakarillekkin,ja tule taas,kun kerkiät,niin käymään blogeihini!!!Kiitos muuten mahtavista synttärilahjoista,ja kortista!!!:)Pidän niistä valtavan paljon,ja ne tulivat todellakin tarpeeseen!!!!Kuinka osasitkaan!!!KIITOS todella paljon!!!T:Jani ystäväsi!!!

  VastaaPoista
 2. Rakas heippa!

  Mukavaa kuulla,että teillä on ollut hyvää seuraa siä.Se on ilo kuulla:))Terveiset kaikille ja siunausta.Toivottavasti saat hyvin nukuttua!

  Kata

  VastaaPoista
 3. Hei Jani ystäväni!
  Kiitos kommentistasi, oli kiva saada se, nyt yöllä vasta ehdin tähän vastaus vaiheeseen.
  Sinipaitaiset miehet ovat tuttuja ja läheisiä(Sakari ja Jani). Olisi ihana saada Katariina ja sinut Jani, meille kylään,on jo niin ikävä teitä.
  On täällä mennyt tosi mukavasti, vieraamme on miellyttävä.
  Sinne täytyy tulla kurkkimaan,tarkoitan blogeihisi. Kun sinulla on ollut mietintämyssy käytössäsi, koska pääsi on pursuillut ideoita ja aiheita.
  Kävinkin kahdessa blogissasi, mutta toiseen en päässyt kommentoimaan, kun painaessani kommenttikohtaa, se ei mennyt eteenpäin.
  Rukouksiin on vastattu, hän on innostuneen/kiinnostuneen oloinen Kristasta. Hän on samanlainen kuin me kaikki viisi muuta.
  Takaisin terveisiä täältä sinne!
  Mukavaa jos pidit niistä lahjoista,oli ilo antaa.

  Jumalan siunausta!
  Kata kultaselle terveisiä!
  Hyvää yötä, Jeesus myötä!

  VastaaPoista
 4. Rakas Kata,nyt sunnuntaina vasta huomasin,että sinulta on tullut kommentti. Janinkin kommenttiin vastailin yöllä,ja samalla juttelin nuorille tuonne pöydän toiselle puolelle.
  Teillä on ollut kiireitä ja olette väsyneitä.
  Ilahduin kommentistasi rakas kultaseni!
  Minua väsyttää kovasti,mutta uusi päivä on alkanut ja täytyy yrittää virkistyä rytmiin mukaan.

  Meille tulee pari naista kartottamaan minun tilannettani,omaishoitaja-asioiden merkeissä,kerran vuodessa sieltä käy joku. Omaishoitaja ja avustaja homma on samaa, meille oli sopivampi tämä Sakarin omaishoitajuus,koska hän pystyy siihen.Enkä halunnut taxilappuja,kun mieluummin menen omalla autolla.

  Lähetin sähköpostiin sinulle kuvan,oletko huomannut?

  Mukavaa loppuiltaa t. äiti

  VastaaPoista
 5. Sallalle siunausta ja varjelusta koulutielle!
  Olkaa siunattuja koko perheväki!

  Ihania raamatunkohtia, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Nurkkalintu!
  Sinne teille myös siunausta!

  Raamatusta löytää paljon ihanaa!♥

  VastaaPoista